Ο νέος τρόπος να πλένουμε το πρόσωπό μας το 2017!

Το ίδιο πράγμα μπορεί να σου φαίνεται η πιο απολαυστική διαδικασία ή βουνό ανάλογα με το mood που είσαι κάθε φορά. Και αυτό το ίδο πράγμα για το οποίο σου μιλάω εδώ είναι ο καθαρισμός του προσώπου σου. Αν είσαι κορίτσι on the go, αν αγαπάς την γυμναστική και πηγαίνεις συχνά γυμναστήριο, αν ταξιδεύεις κάθε τόσο, ή αν κάποιες φορές θέλεις κάτι πραγματικά γρήγορο και να μην πολυμπλέκεις με αφρούς και gel αυτό το νέο θα το λατρέψεις.

Από το 2017 αλλάζει ο τρόπος που πλένουμε το πρόσωπό μας ή έστω έχουμε και μια ακόμη επιλογή! Ποια είναι αυτή; Να χρησιμοποιούμε καθαριστικά προϊόντα σε μορφή στικ. Είναι πολύ απλά στη χρήση τους, μεταφέρονται πολύ εύκολα ενώ στην επαφή τους με το νερό αφροποιούνται χωρίς να το καταλάβεις. Αλλά το καλύτερο όλων για να νιώσεις πως αξίζει να βάλεις στο beauty routine σου αυτά τα clensing sticks είναι πως η προέλευσή τους είναι η Κορέα και αυτό από μόνο του αποτελεί credit!

Στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα sticks δεν έχουν έρθει ακόμη αλλά παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το πού θα τα βρεις online αλλά και πώς δείχνουν…

Julep Love Your Bare Face. Είναι ιδανικό για ευαίσθητη επιδερμίδα και το βρήκαμε online εδώ

Boscia Charcoal Deep Pore Cleansing Stick. Είναι ιδανικό για δέρματα με τάση ακμής και θα το βρεις εδώ
su:m 37 Miracle Rose Cleansing Stick. Είναι ιδανικό για κανονική επιδερμίδα και το βρήκαμε online εδώ

Καλή χρονιά και μην ξεχάσεις στο τέλος του 2017 πως οφείλεις στο tlife την νέα σου beauty εμμονή!

Read More

And More