Ο οίκος Fendi έβγαλε την πρώτη αρωματισμένη τσάντα!

Αυτή είναι η πιο θρυλική τσάντα του οίκου Fendi και μην μπερδεύεσαι! Βρίσκεσαι στην σωστή στήλη και ναι, αυτό το νέο συνδέει τη μόδα με την ομορφιά όσο ποτέ!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Baguette handbag του οίκου Fendi κυκλοφορεί για πρώτη φορά… αρωματισμένη και προφανέστατα πρόκειται να ανοίξει μια ολοκαίνουργια αγορά.

Η τσάντα που δημιουργήθηκε στα late 90’s- early 2000s και που μέχρι σήμερα είναι αγαπημένη των instagrammers, κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον διάσημο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, ο οποίος έχει βάλει εδώ την αρωματική υπογραφή του.

Με πολύ, πολύ απλά λόγια η τσάντα αυτή είναι αρωματισμένη με ένα “musky” και “leathery” άρωμα, όπως το περιγράφει ο αρωματοποιός Francis Kurkdjian, το άρωμα αυτό διατηρείται για περίπου τρία χρόνια, αλλά για να παρατείνεις αυτή τη μυρωδιά ο οίκος έχει φροντίσει να πάρεις μαζί ένα άρωμα μεγέθους 5ml το οποίο ψεκάζεις σε μια κάρτα και το τοποθετείς στην τσάντα σου, ένα tip που μπορείς να κάνεις από μόνη σου έτσι κι αλλιώς.

“Όταν άκουσα ότι ο Francis είχε αυτή την πατέντα, αυτή την ιδέα και την είχε αποκλειστικά, μου φάνηκε απόλυτα φυσικό να την κάνουμε πράξη με την τσάντα Baguette. Σκέφτηκα πως εφόσον η Baguette είναι μια τσάντα που αγαπούν οι συλλέκτες, θα είναι τέλειο να δημιουργήσουμε ένα άρωμα αφιερωμένο σε αυτούς!”, δήλωσε η Venturini Fendi στο WWD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς σου φαίνεται η ιδέα;

Read More

And More