Ο περίεργος τρόπος που η Rihanna απλώνει το ρουζ της! Σου τον δείχνουμε βήμα- βήμα!

Όταν η Rihanna λέει κάτι ο κόσμος ακούει! Γιατί είναι το απόλυτο girl crush με το απόλυτο brand καλλυντικών (λατρεύουμε τα Fenty κυρίως για την φιλοσοφία τους!). Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μίλησε ακριβώς η ίδια αλλά δύο από τους αγαπημένους της makeup artist, οι Priscilla Ono και Hector Espinal οι οποίοι και αποκάλυψαν ένα μυστικό trick που εφαρμόζει συχνά- πυκνά στο μακιγιάζ της!

Αντί να απλώνει το ρουζ στα μήλα, το highlighter στα ζυγωματικά και την σκιά στο κινητό βλέφαρο, τοποθετεί γενναιόδωρες ποσότητες από όλα και έπειτα παίρνει ένα φαρδύ πινέλο και κάνει blending και στα τρία. Αυτή την ιδιαίτερη τεχνική, μάλιστα, την έμαθε η ίδια στους makeup artist της και θα την δεις ξεκάθαρα στο μακιγιάζ που έκανε ένα χρόνο πριν στο Met Gala.

H αποκάλυψη, ωστόσο, έγινε λίγες μέρες πριν και με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ α) το είδαμε στο ανοιξιάτικο show του οίκου Valentino (άρα είναι trend!) β) είναι ένα makeup που δίνει ανοδικότητα στο πρόσωπο (άρα θέλουμε να το κάνουμε) σου δείχνουμε αναλυτικά εδώ βήμα- βήμα όλη την τεχνική της Rihanna. Σημείωση: για να νιώσεις πιο άνετα χρησιμοποίησε λιγότερες εντάσεις στο χρώμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ RIHANNA ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Read More

And More