Ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον βρει την βαλίτσα με τα καλλυντικά του!

Όταν είσαι επαγγελματίας makeup artist και χάνεις ή κάποιος σου κλέβει την βαλίτσα σου είναι σαν να έχεις κατάστημα και ένα πρωί που πηγαίνεις να το ανοίξεις να το βρεις γκρεμισμένο. Γιατί η βαλίτσα σου αυτή είναι το βασικό εργαλείο δουλειάς σου και το πιο πολύτιμο πράγμα που έχεις!

Αυτό συνέβη, λοιπόν, στον Mario Dedivanovic, προσωπικό makeup artist της Kim Kardashian του οποίου, όπως λέει, η βαλίτσα που είχε μέσα του όλα τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ εκλάπη την περασμένη Τετάρτη στο αεροδρόμιο John F. Kennedy.

Και φυσικά, με δεδομένο ότι τα social media είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας, απευθύνθηκε εκεί για βοήθεια. “Πετούσα χθες για Νέα Υόρκη με την JetBlue και μου έκλεψαν την βαλίτσα του μακιγιάζ μου στο αεροδρόμιο JFK. Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ποτέ και δεν ξέρω τι να κάνω! Αυτό το kit είναι ολόκληρη η ζωή μου! Έχω μέσα τόσα πινέλα εδώ και 15 χρόνια! Προσφέρω αμοιβή 10.000 δολάρια σε όποιον μου το επιστρέψει! Όποιος την έχει παρακαλώ να μου την επιστρέψει! Σας παρακαλώ!!!”.

Οι αερογραμμές JetBlue του απάντησαν στο twitter πως σύντομα ένας υπεύθυνος του πληρώματος του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί του και πως η εταιρία είναι στις υπηρεσίες του!

Μέχρι την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η βαλίτσα του Mario Dedivanovic δεν έχει ακόμη βρεθεί ενώ και η Kim Kardashian πόσταρε: “σας παρακαλώ, βοηθήστε τον να βρει την βαλίτσα του!”.

Εν τω μεταξύ, ο Mario Dedivanovic έκανε σήμερα για πρώτη φορά μακιγιάζ χωρίς τα αγαπημένα του πινέλα που έχει για 17 χρόνια και με ένα σωρό καινούργια beauty goodies που αγόρασε. Και λογικά η αίσθηση που είχε πηγαίνοντας σε αυτό το ραντεβού πρέπει να είναι ίδια με αυτή που είχαμε όλοι την πρώτη μέρα στο σχολείο! Ούτε που θέλαμε να είμαστε στη θέση του!

Read More

And More