Ο Tom Ford έδειξε τώρα την φθινοπωρινή συλλογή του! Με ποια προϊόντα έγινε το μακιγιάζ!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Tom Ford είχε δηλώσει ότι θα δείχνει τις collection του ακριβώς όταν ανοίγει η σεζόν προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει από την στιγμή που ένας οίκος δείξει την συλλογή του μέχρι την στιγμή που η συλλογή αυτή θα φτάσει στις μπουτίκ. Και πράγματι, στην αρχή της φθινοπωρινής σεζόν κι ενώ οι υπόλοιποι οίκοι μας σύστηνoυν στην Spring/Summer 2017 collection, ο Tom Ford έκανε την διαφορά.

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ, ο ταλαντούχος κύριος Ford δεν ξέφυγε από την minimal, fresh faced και elegant λογική στην οποία μας έχει συνηθίσει ολόκληρες σεζόν τώρα.

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα που ανήκουν στην limited edition fall collection του Tom Ford και πιο συγκεκριμένα το Lip Contour Duo σε ένα nude- pink, το Eye Color Duo σε champagne και espresso αποχρώσεις ενώ στα χείλη φορέθηκε το Cheek Color στην απόχρωση Love Dust.

Παραπάνω το Lip Contour Duo και παρακάτω το Eye Colour Duo

Επίσης, για πρώτη φορά ο οίκος δημιούργησε ένα άρωμα για την οικογένεια Private Blend Eau de Parfum με έμπνευση απευθείας από την πασαρέλα. “Το Ombré Leather 16 είναι ένα χαρακτηριστικό και απόλυτα αισθησιακό άρωμα που σε κάνει να νιώθεις διαφορετικό, όμορφο και επιθυμητό!”, είπε ο Tom Ford για την τελευταία του αρωματική δημιουργία.

Περισσότερα info για το άρωμα και λεπτομέρειες για την άφιξή του στην Ελλάδα asap.

Read More

And More