Οι beauty instagrammers είναι ενθουσιασμένες με αυτό το eyeliner!

Ας θέσει η καθεμία στον εαυτό της αυτό το ερώτημα: τι είναι αυτό που κάνει ένα eyeliner καλό eyeliner; Το να μην ερεθίζει τα μάτια σου, να έχει διάρκεια, να απλώνεται εύκολα και πολλά, πολλά ακόμη. Πολλά, πολλά ακόμη που οι χρήστες και οι beauty influencers του instagram φαίνεται πως έχουν βρει σε μια ολοκαίνουρια σειρά eyeliner με αποτέλεσμα να ποστάρουν συνεχώς photos τους. Και φυσικά οφείλαμε να σε ενημερώσουμε γι’αυτό!

Πρόκειται για τα Suva’s Beauty Hydra και το πιο εντυπωσιακό που συμβαίνει με τα συγκεκριμένα eyeliner είναι ότι μπορείς να παίξεις με άπειρους τρόπους με τις υφές τους. Παρένθεση: και τα δύο μακιγιάζ που βλέπεις παραπάνω έχουν δημιουργηθεί με αυτά τα eyeliner και σου μιλάω και για το part που μοιάζει περισσότερο με απλωμένη σκιά παρά με eyeliner. Plus: έρχονται και σε πολλά διαφορετικά χρώματα από cobalt blue μέχρι φλούο αποχρώσεις μέχρι και ιριδίζοντα χρυσά ή ασημί.


Και υπάρχει ένας ακόμη λόγος που κάνει αυτά τα eyeliner best seller: το καθένα κοστίζει 10 δολάρια, δηλαδή μια καθόλου ακριβή επένδυση αν σκεφτείς ότι σου κρατάνε σχεδόν μια ζωή (και αν παραβλέψεις το γεγονός ότι πρέπει να αλλάζεις τα eyeliner ανά δύο μάξιμουμ χρόνια).

Αν σκέφτεσαι να κάνεις την online παραγγελία σου, το Rose Gold είναι μια super επιλογή για να μιμηθείς κάπως τα make up της Pat McGrath!

Last chance info: ξέρεις ποια πολύ μεγάλη τάση παίζει τώρα με το eyeliner; Και δεν χρειάζεται καν να ξέρεις να χρησιμοποιείς eyeliner! Η απάντηση στον γρίφο… εδώ!

Read More

And More