Οι beauty λογαριασμοί του instagram που μας φτιάχνουν την διάθεση (ή την αισθητική) εν μέσω καραντίνας!

Ένα πράγμα που έχω συμπεράνει πολύ έντονα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είναι ότι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη την επικοινωνία όσο ποτέ άλλοτε. Και επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον μπορείς να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου κυριολεκτικά (σχεδόν!) πατώντας απλώς το προφίλ του στο instagram, όταν λέω επικοινωνία εννοώ το instagram. Σκέψου το: ανοίγουμε και κλείνουμε το instagram αυτές τις μέρες με μεγαλύτερη συχνότητα και από αυτήν που ανοίγουμε και κλείνουμε την πόρτα του ψυγείου μας. Το πολύ καλό νέο; Εκεί μέσα μπορείς να βρεις λογαριασμούς που σου φτιάχνουν την διάθεση ή/και την αισθητική και που χαζεύοντάς τους όχι μόνο περνάς ωραία τον χρόνο σου αλλά μαθαίνεις και πράγματα.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει τους δικούς μου αγαπημένους beauty λογαριασμούς στο instagram, αυτοί που είναι ενεργοί και με live, stories, IGTV και post σου κρατούν την τέλεια παρέα. Κάνε follow!

https://www.instagram.com/p/B9tWvyZjJvS/

@patrickta

O Patrick Ta είναι διάσημος makeup arist με ένα τεράστιο πελατολόγιο. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στον λογαριασμό του στο instagram είναι τα stories που ανεβάζει. Μένει με συγκάτοικο την οποία χρησιμοποιεί εντατικά ως μοντέλο για να μας δείχνει μακιγιάζ για να πάμε… μέχρι το σαλόνι, όπως του αρέσει να λέει αστειευόμενος. Bonus info: έχει 1.5 εκατομμύρια followers που σημαίνει ότι κάτι κάνει εξαιρετικά καλά!

@josecorella 

Ο Jose Corella είναι ένας συγκλονιστικός makeup artist το signature makeup του οποίου είναι αυτή η λαμπερή επιδερμίδα την οποία πολύ πρόσφατα έφτασε σε άλλα επίπεδα χρησιμοποιώντας το νέο highlighter της Becca. To instagram του είναι γεμάτο εντυπωσιακά μακιγιάζ με glossy επιδερμίδες, χείλη ή ακόμη και βλέφαρα που δεν θα χορταίνεις να χαζεύεις αυτές τις μέρες. Ή που, μάλλον, έχεις όλο τον χρόνο για να χορτάσεις!

https://www.instagram.com/p/B9ADlyjFfeB/

@dmv.makeupartistry

Μια ακόμη makeup artist η οποία είναι πολύ ενεργή στο instagram και μας αρέσει πολύ! Τα μακιγιάζ που κάνει είναι επίσης πολύ διαφορετικά από όλα όσα έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι ότι μιλάμε για έναν real και καθόλου στατικό λογαριασμό. Λίγες μέρες πριν, μάλιστα, ανέβασε και ένα IGTV με το beauty routine που ακολουθεί εν μέσω καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/B-aPGOIDa-q/

@violette_fr

H Violette είναι από τις πιο αγαπημένες μου! Είναι Γαλλίδα και είναι makeup artist της Estee Lauder. Εν μέσω καραντίνας φροντίζει να μας κρατάει παρέα δείχνοντας stories από μακιγιάζ που κάνει μέσα στο σπίτι ενώ πρόσφατα έκανε και ένα live makeup masterclass με την Aimee Song στο οποίο μας ζήτησε να φέρουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ για να το παρακολουθήσουμε. Εκείνη έδειχνε, λοιπόν, και η Aimee και όλοι οι υπόλοιποι κάναμε. Το λάτρεψα!

https://www.instagram.com/p/B-NMXLMlJtn/

@jessicaalba

Μας αρέσει πολύ όταν οι διάσημοι νιώθουν τόσο άνετα ώστε να μας ανοίγουν το σπίτι τους ή να μας δείχνουν πώς περνάνε με την οικογένειά τους. Η Jessica Alba τα κάνει όλα αυτά, plus μας δίνει κάποιες εναλλακτικές ιδέες για το πώς να φροντίζουμε τους εαυτούς μας εν μέσω καραντίνας κάνοντας focus στο beauty routine μας και όχι μόνο.

@drewbarrymore

Είναι η beauty queen που κέρδισε την καρδιά μας με τα ειλικρινή της review και με το πόσο real εμφανίζεται στα video της. Η ίδια δίνει πέρα για πέρα ρεαλιστικές συμβουλές όπως τι να κάνεις αν σπάσεις ένα σπυράκι και μείνει η κοκκινίλα (γιατί, στ’ αλήθεια, ποια μπορεί να αντισταθεί!) και χρησιμοποιεί το hashtag #beautyjunkie για αν δεν είναι η Drew Barrymore δεν ξέρω πραγματικά ποια μπορεί να είναι!

https://www.instagram.com/p/B-amt3wnLtC/

@tombachik

O διάσημος man-icurist, Tom Bachik, είναι ο άντρας που φροντίζει τα νύχια της Jennifer Lopez, της Selena Gomez και μερικών ακόμη stars πρώτης γραμμής (δεν θα μπορούσαν να είναι πάρα πολλές αρκεί να σκεφτείς ότι η JLO αλλάζει μέχρι και δύο φορές την ημέρα μανικιούρ). Αυτό το διάστημα λατρεύουμε να τον ακολουθούμε περισσότερο γιατί ανεβάζει συνεχώς live και stories με tips για το πώς μπορούμε να περιποιηθούμε και μόνες μας τα νύχια μας. Α! Θα τον δεις να ανεβάζει και βιντεάκια στο TikTok μαζί με την κόρη του.

@christina.kassi

H πανέμορφη Ελληνίδα που ζει στο Τέξας και μας φτιάχνει την αισθητική με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Επίσης, έχει εξαιρετικές γνώσεις στο skincare και αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν βάζει κανένα φίλτρο στις φωτογραφίες της και μας ξαναθυμίζει πώς οφείλει να είναι ένα αληθινό δέρμα!

https://www.instagram.com/p/B-aZQwZgcq4/

@taraleydon

Λατρεύει την φωτογραφία, έχει τέλεια αισθητική και όταν έχει χρόνο ανεβάζει υπέροχες εικόνες. Και αυτό το διάστημα φαίνεται να έχει, οπότε… follow!

Αλήθεια, εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου λογαριασμός στο instagram;

 

Read More

And More