Οι γυναίκες βάζουν οδοντόκρεμα στο στήθος τους για να μεγαλώσει! Και αλήθεια, αυτό έχει γίνει viral!

Στην εφηβεία όλες ασχολούμασταν με το στήθος μας: γιατί ήταν μικρό και ανυπομονούσαμε να μεγαλώσει ή γιατί ήταν μεγάλο και τα αγόρια στο προαύλιο μας κορόιδευαν. Δεν θα πω σε ποια κατηγορία ανήκα (too much information) αλλά μπορώ να αντιληφθώ το πόσο ταυτίζεσαι αυτή τη στιγμή που διαβάσεις αυτές τις γραμμές.

Σήμερα, κάμποσα χρόνια μετά το στήθος δεν μας πολυαπασχολεί. Γιατί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαστε μόνο αυτό και γιατί έχουμε μάθει να αγαπάμε και να εκτιμάμε τον εαυτό μας, όποιο νούμερο κι αν φοράμε. Είναι κάτι, δηλαδή, που εύχομαι για όλες μας.

Και μετά συμβαίνει αυτό: ανεβαίνουν ένα- δύο βίντεο που δείχνουν κάποιες γυναίκες στο youtube να βάζουν οδοντόκρεμα στο στήθος τους και να διατείνονται πως με τον τρόπο αυτό το στήθος τους μεγάλωσε. Πιο συγκεκριμένα, το ένα βίντεο είχε τίτλο “τι έκανε η βαζελίνη και η οδοντόκρεμα για το στήθος μου” και το άλλο “Το στήθος μου έγινε πιο σφριγηλό χάρη στην οδοντόκρεμα σε μόλις πέντε μέρες. Δεν είναι αστείο!”. Τα συνολικά views αυτού του βίντεο; 7.7 εκατομμύρια! Αυτό κι αν δεν είναι αστείο!

Την είδηση εντόπισε πρώτα η Metro UK και μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές το νέο υπάρχει σε κάθε στήλη ομορφιάς κάθε site πάνω σε αυτόν τον κόσμο.

Σε περίπτωση που μπήκες σε πειρασμό: Μην το δοκιμάσεις σπίτι! Σκέψου πως βαζελίνη βάζουμε τοπικά στα σπυράκια για να ξεραθούν. Και ξεραίνονται! Η ζημιά, λοιπόν, που θα μπορούσες να προκαλέσεις στο στήθος σου είναι μεγάλη. Και αν θέλεις και μια επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση: “Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι η οδοντόκρεμα, η βαζελίνη ή οποιαδήποτε κρέμα μπαίνει τοπικά μπορεί να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου ή ελαστίνης και άρα να μεγαλώσει το στήθος σου!”.

Απόλυτα κατανοητό! Αυτό, όμως, που με τρομάζει περισσότερο είναι η σύλληψη της ιδέας εξαρχής: πώς κάποια άρχισε να βάζει στο στήθος της οδοντόκρεμα και στην πορεία διαπίστωσε ότι το στήθος της μεγάλωσε;

Photo: Lost Soul Without Control

 

Read More

And More