Oι καλύτερες σελίδες στο Facebook για να γίνεις fan! Πού θα βρεις best tips και προσφορές!

“Δεν είμαι μεγάλη fan του Facebook!”. Αυτό θα σου έλεγα περίπου έναν χρόνο πριν, τότε ακόμα που δεν είχα καν προφίλ! Το Facebook είναι το τέλειο εργαλείο αρκεί να μπορείς να το χειριστείς έξυπνα θα σου πω μετά βεβαιότητας σήμερα. Επί 365 μέρες μελετώ εντατικά fan pages που μπορεί να σου δώσουν τα πιο πολύτιμα beauty tips αλλά και πολύτιμα info για προσφορές και νέα λανσαρίσματα που π.f. (βλέπε προ facebook) εποχής δεν θα έφταναν ποτέ στα αυτιά σου! Και ιδού μερικά από τα δικά μου αγαπημένα στα οποία αξίζει να κάνεις “Like”. Είναι τα προφίλ που φροντίζουν για το… en face μας και όχι μόνο!

Sale.com

To όνομά του τα λέει όλα! Το Sale.com σε ενημερώνει για όλες τις προσφορές που “παίζουν” δίνοντας παράλληλα κουπόνια απλώς κάνοντας ένα “Like”. Και μπορεί αυτά τα κουπόνια να μην εξαργυρώνονται στην Ελλάδα, ωστόσο, μέσω του συγκεκριμένου fanpage μπορείς να ενημερώνεσαι για ό,τι πιο hot συμβαίνει τώρα στην πρωτεύουσα της μόδας, την Νέα Υόρκη. Και ξέρεις! Ό,τι συμβαίνει τώρα εκεί είναι το next big thing που θα έρθει εδώ αργότερα. Και θα έχεις ενημερωθεί πρώτη.

Hair on the Brain

Η beauty writer της συγκεκριμένης σελίδας κάνει συνεχώς post με ό,τι νέο παίζει στα μαλλιά, τις αλλαγές των celebs (το ήξερες ότι η Anne Hathaway έκοψε τα μαλλιά της;) αλλά και λανσαρίσματα και προσφορές (δυστυχώς στις τελευταίες δεν μπορούμε να συμμετέχουμε) νέων προϊόντων.

Spoiled Pretty

Eίναι η σελίδα που μας κακομαθαίνει. Εδώ θα βρεις beauty tips από make up artists των stars πρώτης γραμμής, updates για ολοκαίνουρια προϊόντα (από μάσκαρα μέχρι βαφές μαλλιών) και posts όπως “αυτό είναι το παιδί μου” που σε κάνουν να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη beauty οικογένεια!

Estee Lauder

Πριν βγεις για shopping πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε “Like” σε αυτή τη σελίδα. Για ποιο λόγο; Για να μάθεις όλα τα νέα λανσαρίσματα της εταιρίας και να πας στοχευμένα και… διαβασμένη στο αντίστοιχο stand καλλυντικών. Plus: εδώ διασκεδάζεις μαθαίνοντας με έξυπνα quiz όπως ποιο είναι το αντιοξειδωτικό σου IQ! Εγώ έμαθα! Εσύ;

Τherapeutic Reviews & Giveaways

H συγκεκριμένη σελίδα του Facebook κάνει posts από το The Mom Reviews, ένα site κομμένο και ραμένο στα μέτρα της σύγχρονης μητέρας που θέλει να είναι και εργαζόμενη και σύζυγος και ερωμένη (pfff!). Τα posts του μπορεί να σου φτιάξουν την μέρα με πολύτιμα beauty tips για να είσαι όμορφη στο φτερό, προσφορές αλλά και λύσεις όπως που να πας με τον μωρό σου για να περάσεις… όμορφα (beauty δεν είναι κι αυτό;).

Clinique

Θέλεις να ενημερωθείς για το τι συμβαίνει στα καταστήματα καλλυντικών, ποια είναι τα τελευταία λανσαρίσματα ή ακόμη ποιος είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου; Είσαι στο πιο κατάλληλο προφίλ που φροντίζει και για το… en face σου!

TLIFE


Με κάθε αντικειμενικότητα (ok, και λίγη αδυναμία!) το προφίλ του TLIFE στο facebook θα γίνει το αγαπημένο σου. Μεταξύ άλλων σε ενημερώνουμε για όλα τα τελευταία νέα ομορφιάς, μοιραζόμαστε μαζί σου beauty tips και “ανεβάζουμε” καθημερινά διαγωνισμούς για να κερδίσεις πολύτιμα δώρα ομορφιάς. Αν δεν είσαι ήδη fan κάνε “Like” εδώ!

Read More

And More