Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια παλέτα για τις διακοπές σου και αυτές είναι οι αγαπημένες μας!

Κάτι που συμβαίνει το καλοκαίρι ευκολότερα σε σχέση με κάποια άλλη εποχή: φλερτάρεις με το χρώμα με μεγαλύτερη άνεση. Και κάτι ακόμη που συμβαίνει ειδικά τώρα: ετοιμάζεις βαλίτσες για διακοπές. Αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι μια καλοκαιρινή παλέτα που θα σου φτιάξει την διάθεση και την εμφάνιση, plus δεν πιάνει καθόλου χώρο. Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο βρήκαμε τις καλύτερες για σένα!

The Balm Nude Beach, Make Me Up, €38.50. Ο ορισμός της καλοκαιρινής παλέτας από την πιο… καλοκαιρινή παλέτα! Περιέχει 12 ζεστές αποχρώσεις για τα μάτια σε σατινέ και ματ υφή, ενώ το packaging της από μόνο του σου φτιάχνει τη διάθεση!

Oh Naturelle! Face & Eye Palette By Violette, Estee Lauder, €95.00. Μας αρέσουν πολύ οι nude αποχρώσεις ειδικά όταν σετάρονται με μαυρισμένη επιδερμίδα και μας αρέσει πολύ και η Violette, το girl crush μας που έχει βάλει την υπογραφή της σε αυτή την παλέτα που συνδυάζει τελικά δύο στα δύο!

Sea Minerals Summer Palette Blue Waves, Korres, €18.00. Μια από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές είναι αυτή η συλλεκτική παλέτα Korres για πρόσωπο και μάτια. Στηρίζεται στην τεχνολογία liquid-to-powder που σημαίνει ότι η υφή του μεταμορφώνεται και επίσης αυτό το γαλάζιο χρώμα είναι ό,τι πρέπει για την ρίζα του κάτω βλεφάρου.

 

 

Too Faced Natural Lust Eye Palette, €60.95. Η Too Faced άλλαξε για πάντα τον κόσμο της ομορφιάς με την κυκλοφορία της πρώτης παλέτας Natural Eyes το 2009 και σήμερα έρχεται αυτή η ολοκαίνουργια παλέτα με 30 (!) αποχρώσεις για να απογειώσει κάθε look σου. Bonus info: παρά το γεγονός ότι μιλάμε για 30 αποχρώσεις σε μια παλέτα το μέγεθος και το βάρος της είναι τέτοια που σου επιτρέπουν να την έχεις πάντα μαζί σου!

 

Τarte High Tides and Good Vibes, €45.95. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ αυτή η παλέτα είναι best thing! Περιέχει οκτώ σκιές σε ανάλαφρη μορφή σκόνης και τέσσερα topper σε μορφή gel (τα βλέπεις στο κέντρο) για να δίνει στην σκιά σου την τελική υφή που θέλεις εσύ.

 

Dior Backstage Amber Neutrals Palette, €38.39. Η απόλυτη neutral παλέτα που είμαστε σίγουρες ότι θα σε συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι και που σετάρεται επίσης τέλεια με όλα αυτά τα neutrals που είναι τεράστια τάση. Στην συσκευασία της θα βρεις και ένα primer που λειτουργεί τέλεια και μόνο του αν θέλεις απλώς κάτι που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

 

Read More

And More