Οι περούκες φρυδιών υπάρχουν και σου δίνουν το τέλειο σχήμα!

Πριν περίπου ένα χρόνο όλος ο beauty κόσμος άρχισε να συζητάει για την τεχνική του microblading, εκείνο το ημιμόνιμο tattoo φρυδιών που σου εξσφαλίζει τα φρύδια που θες (εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τις λεπτομέρειες γιατί να, πήγαμε και το κάναμε πάνω μας!).

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα φρύδια είναι τόσο big thing που καθημερινά ανακαλύπτεται και κάτι νέο σε σχέση με αυτά. Έτσι, λοιπόν, πέρα από το tattoo και τις καθημερινές λύσεις (βλ. μολύβια, σκιές κι ότι βάζει ο νους σου) τώρα μπορείς να φορέσεις στα φρύδια σου ακόμη και… περούκα! Yeap! Το βίντεο ανέβασε στο instagram του ο Hung Vanngo (είμαι ο makeup artist της Selena Gomez μεταξύ πολλωωωωωωωωων άλλων) και παρακάτω μπορείς να δεις το super εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Τα stickers ή/και περούκες φρυδιών λέγονται mission brows, τα εντοπίσαμε online εδώ και το πακέτο κοστίζει $49.00. Κι επειδή το θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, δες και το βίντεο παρακάτω που εντοπίσαμε με ένα πρόχειρο google search καθώς φαίνεται πως οι συγκεκριμένες περούκες είναι διάσημες στον κόσμο των… vloggers. PS: οι περισσότεροι αναφέρουν ότι είναι μια πολύ καλή λύση για καρκινοπαθείς που έχουν χάσει τα φρύδια τους από χημειοθεραπείες..

Πάντως, αν θέλεις μια πιο ημιμόνιμη λύση σε σχέση με τα φρύδια σου δες εδώ αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το microblading. Γιατί εμείς το δοκιμάσαμε!

Read More

And More