Οι… τρίχες επιστρέφουν στα αγόρια κι έχουμε και poll! Εσύ πώς τους προτιμάς;

Την εβδομάδα που πέρασε κυκλοφόρησε η καμπάνια του Justin Bieber για τον Calvin Klein μαζί με την Lara Stone. Και οι Beliebers ήταν κάπως σαν… γιούπι, εμείς οι άνθρωποι του ενήλικου κόσμου για μια ακόμη φορά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε για-ποιον-λόγο ενώ εμείς πάλι οι άνθρωποι του beauty κόσμου κάναμε focus σε… εκείνο το σημείο!

Πρόσεξε τι συνέβη με αυτή την καμπάνια: μαζί με τις τελικές λήψεις κυκλοφόρησαν και κάποιες αρετουσάριστες. Από αυτές που θα δεις παρακάτω η αρετουσάριστη είναι η αριστερά. Τι συμβαίνει, λοιπόν: στο photoshop πέραν του ότι του σκούρυναν τους κοιλιακούς για να φανούν πιο έντονοι, πρόσθεσαν και κάποιες τρίχες εκεί… κάτω (κάνουν καριέρα ως pubic hair).

/

Και από την στιγμή που ένας τόσο μεγάλος οίκος αποφασίζει να βγάλει ή να βάλει κάτι (στην προκειμένη… τρίχες) αυτομάτως συμπεραίνουμε ότι η τελική του απόφαση είναι και τάση και πως μάλλον έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα αφού το λέει ένας τόσο μεγάλος οίκος.

Ας τοποθετηθώ λέγοντας ότι: Επιτέλους. Γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε ατάκες του τύπου “συγγνώμη, είμαι αξύριστος” ή να μας ρωτάνε αν έχουμε καμία καλή που μας κάνει αποτρίχωση και διάφορα τέτοια. Αλλά αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ. Γι’ αυτό και παρακάτω υπάρχει poll για να ακουστεί και η δική σου (κι ελπίζω αυτό το άρθρο να διαβαστεί και από μερικά αγόρια και να περαστεί το μήνυμα όχι άλλη κοκεταρία από τους άντρες!).

PS: Πριν καναδυό χρόνια είχε επιστρέψει το bush trend και στις γυναίκες. Τι είναι το bush trend; Πρέπει οπωσδήποτε να δεις εδώ!

Read More

And More