Όλα όσα θέλεις να ρωτήσεις για την ακμή αλλά δεν ξέρεις ποιον! Ρώτησα την δερματολόγο μου σε αυτό το βίντεο!

Αντί προλόγου: αυτή εδώ η στήλη δεν είναι μια ακόμη beauty στήλη. Είναι η πρόσβασή σου στους top experts. Κράτησε αυτό και συνεχίζω!

Όπως θα ξέρεις, γιατί έχω ανοιχτεί σε αυτό το θέμα ξανά και ξανά, είχα ακμή για πολλά χρόνια μέχρι που περίπου έναν χρόνο πριν οι δρόμοι μας συναντήθηκαν με την δερματολόγο μου, Φωτεινή Μπαγεώργου, και πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η ακμή είναι παρελθόν για εμένα!

Και μπορεί να έχω να δω σπυράκι στο πρόσωπό μου και επισήμως πέντε μήνες, αλλά δεν ξεχνώ την αγωνία να ξυπνάς και να πηγαίνεις στον καθρέφτη σου για να δεις… πώς είναι τα πράγματα σήμερα (οι έχοντες ακμή συνεννοούμαστε τέλεια) και φυσικά δεν ξεχνώ όλα όσα με απασχολούσαν: ποιες τροφές είναι απαγορευτικές στην ακμή; Χρειάζεται να βάλω ενυδατική; Ποια είναι η σωστή για να μην κάνει λιπαρότητα η επιδερμίδα μου; Επίσης: ακούω παντού πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακό. Πώς θα βάλω αντηλιακό από την στιγμή που δεν μπορώ να αντέξω καλά- καλά την ενυδατική μου;

Λοιπόν, συναντήθηκα με την δερματολόγο μου σε μια υπέροχη ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας για να της μεταφέρω όλα αυτά τα ερωτήματα. Στο βίντεο παρακάτω η δερματολόγος Φωτεινή Μπαγεώργου απαντά σε όλα όσα θα ήθελες να ρωτήσεις για την ακμή αλλά δεν ήξερες ποιον! ‘Άκουσε προσεκτικά γιατί, όπως σου είπα, αυτή εδώ η στήλη δεν είναι μια ακόμη beauty στήλη. Είναι η πρόσβασή σου στους top experts.

Σε αυτόν τον χρόνο που ήταν αφιερωμένος στην αντιμετώπιση της ακμής μου, είχα μαζί μου τα προϊόντα της σειράς Phys-AC από την A-Derma. Για τον καθημερινό μου καθαρισμό επέλεξα το Ζελ Καθαρισμού Phys-AC Gel Moussant και για το ντεμακιγιάζ μου το Νερό Ντεμακιγιάζ Phys-AC Eau Micellaire. Μαζί κάνουν το ιδανικό Double Cleansing! Ως κρέμα φροντίδας χρησιμοποίησα την Phys-AC Perfect Fluide που ενδείκνυται για την ενήλικη ακμή. Εάν είσαι έφηβη/ος η ιδανική κρέμα φροντίδας για εσένα είναι η Phys-AC Soin Global.

Last chance info: Να θυμάσαι πώς όλα είναι σχετικά. Τα κατάλληλα προϊόντα, η διατροφή, η ψυχολογία και γενικά ο τρόπος ζωής σου, επηρεάζει και την κατάσταση του δέρματός σου. Γι αυτό να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς!

 

Read More

And More