Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Kim Kardashian με την Kylie Jenner!

Ναι,κάθε άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον κόσμο έχει την δική του ισχυρή προσωπικότητα και ναι, είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Ωστόσο, δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι από τις αδερφές Kardashian- Jenner αυτές που ξεχωρίζουν περισσότερο είναι δύο. Μάντεψε! Yeap, η Kim Kardashian και η Kylie Jenner.

Οι δύο αδερφές που έχουν κερδίσει μερικά εκατομμύρια από τις σειρές καλλυντικών τους ενώνουν για δεύτερη φορά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τη συλλογή KardashianKKW x KYLIE 2. Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα ολοκαίνουργια κραγιόν. Αλλά αντίθετα με την πρώτη συλλογή, η συγκεκριμένη συλλογή κραγιόν παίζει έντονα με τις υφές κι έτσι έχουμε δύο ματ, ένα velvet και ένα gloss topper το οποίο μπορεί να φορεθεί και πάνω από το κλασικό σου κραγιόν και να διαφοροποιήσει την υφή του!

Οι αποχρώσεις από κάτω προς τα πάνω είναι οι: Twinning (velvet), Double Trouble (Matte), Soul Sister (Matte) και Main Bae (το gloss topper). Παρακάτω, μπορείς να δεις την Kylie Jenner με την αγαπημένη μου απόχρωση (aka Soul Sister).

https://www.instagram.com/p/BqbCMzNHHqG/

Όσον αφορά τις τιμές των κραγιόν, δεν είναι ακόμη γνωστό πού θα κινηθούν αλλά με δεδομένο ότι το επίσημο λανσάρισμά τους είναι αυτή την Παρασκευή στο Black Friday, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει κάποιο offer. Αναμένουμε.

Read More

And More