Όλες ψάχνουμε ένα κόκκινο κραγιόν όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Βενετίας! Βρήκαμε ποιο είναι!

Όλες ψάχνουμε ένα κόκκινο κραγιόν όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Βενετίας! Βρήκαμε ποιο είναι! | tlife.gr

Fact 1: η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κούκλα και ότι και αν φορέσει της πηγαίνει υπέροχα. Fact 2: όλες ψάχνουμε το τέλειο κόκκινο κραγιόν (ελάχιστες το έχουν βρει). Αν με μια πρώτη ανάγνωση τα δύο facts μοιάζουν να μην έχουν καμία σύνδεση, επίτρεψέ μου να ολοκληρώσω: η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφατα βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας καλεσμένη του οίκου Armani Beauty που είναι και ο επίσημος χορηγός και φορούσε στα χείλη της το τέλειο κόκκινο κραγιόν! Ποιο είναι αυτό; Μάθαμε!

Πρόκειται για το θρυλικό κόκκινο κραγιόν Lip Maestro 400 που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει, καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης.

Όσο για την εμπειρία της, η ίδια είπε: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να περπατήσω στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και να βρεθώ ανάμεσα σε διεθνείς προσωπικότητες ως προσκεκλημένη του οίκου Armani Beauty. Λάτρεψα το look και το outfit που δημιουργήσαμε με το glam team και την ομάδα styling, με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση.»

READ more