OMG! Αυτό είναι το χειρότερο- καλύτερο πράγμα που θα δεις σήμερα!

Υπάρχει κάτι πολύ εθιστικό στο να σπας τα σπυράκια σου. Αυτός είναι, εξάλλου, ο λόγος που εκατομμύρια κορίτσια πάνω σε αυτό τον κόσμο έχουν σημάδια στο πρόσωπο από σπασμένα σπυράκια και που η Dr. Pimple Popper έχει επίσης εκατομμύρια views στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο youtube.

Όμως, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι αυτά τα επίπεδα εθισμού θα έφταναν μέχρι εδώ. Εχμ! Σε προειδοποιώ: αν δεν είσαι αυτός ο τύπος που δεν σου αρέσει να σπας σπυράκια ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! Οk! Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα ζευγάρι από την Αμερική, η Summer και ο Billy Pierce, δημιούργησαν το παιχνίδι που βλέπεις παραπάνω. Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιφάνεια με μικρές τρυπίτσες, 15 στο συνολό τους, που μπορείς να σπάσεις όπως ακριβώς ένα σπυράκι. Το υλικό που βγαίνει από μέσα είναι ένα μείγμα από έλαιο και κερί μέλισσας και στην συσκευασία της παραγγελίας υπάρχει refill.

Το Pop it Pall, όπως λέγεται, κοστίζει $19.99 και κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις επιδερμίδας: ανοιχτό και πιο σκούρο. Και όσο… gross κι αν σου φαίνεται όλο αυτό (και σε εμάς), ο δερματολόγος σου θα σε ευχαριστήσει που ξεσπάς σε αυτό το παιχνίδι και όχι στο πρόσωπό σου.

Αντί επιλόγου: δεν θα πληκτρολογούσα ούτε μια γραμμή από αυτό το θέμα, αν τα μεγαλύτερα sites ομορφιάς στον κόσμο δεν ασχολούνταν με αυτό! Και αυτό κάτι σημαίνει!

 

Read More

And More