OMG! Αυτό το laser προσώπου κάνει θαύματα σύμφωνα με την Chelsea Handler!

Η ηθοποιός Chelsea Handler ανήκει στην δεν-φοβάμαι-να-τσαλακώσω-την-εικόνα-μου κατηγορία διασήμων. Μένοντας πιστή, λοιπόν, σε ό,τι μας έχει συνηθίσει λίγες μέρες πριν ανέβσε μια φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπό της πριν και μετά από μια θεραπεία. Και αυτό που μου συμβαίνει από τότε: ψάχνω να βρω τον δερματολόγο που το κάνει στην Ελλάδα για να κλείσω ραντεβού! Ok, και για να το κάνω θέμα στο TLIFE!

Αυτό που έκανε στο πρόσωπό της είναι Profractional laser και στην before- after photo που ανέβασε στο instagram της έγραψε: “Πριν και μετά το profractional laser. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πιστέψτε με, κανείς δεν με πλήρωσε για να το γράψω! Για να προλάβω μερικές ερωτήσεις που θα μου γίνουν: το έκανα την Τρίτη και έκανα το show μου τη Δευτέρα. Πηγαίνω στην Melissa Montes, ένα έντιμο δερματολογικό ιατρείο στην Καλιφόρνια. Έκανα το laser επιπέδου 75 και μπορείς να φτάσεις στο 400”.

Μια ερώτηση: αν αυτό είναι το 75 τι μπορεί να κάνει γίνει στο πρόσωπό σου στα 400; Και μια δεύτερη: στην δεξιά δεν σου φαίνεται κάπως μακιγιαρισμένη; Όμως, ακόμη κι έτσι να είναι με έχει τόσο πείσει να το κάνω!

Εν τω μεταξύ, και όσο εγώ ψάχνω info για το profractional ώστε να μάθουμε περισσότερα, κάνε κλικ εδώ κι εδώ και μάθε μερικά πράγματα για το fractional laser που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στην Ελλάδα (το έχω κάνει για τα σημάδια της ακμής μου, δίνει super λάμψη στην επιδερμίδα σου αλλά σε προειδοποιώ: δεν πρέπει να πάθεις εθισμό γιατί τα εντατικά fractional λεπταίνουν την επιδερμίδα!).

Read More

And More