Site icon TLIFE

Όσα έγιναν στο επίσημο δείπνο για την άφιξη της Nars στην Ελλάδα!

Υπάρχουν brands καλλυντικών και υπάρχουν brands που είναι πολυφωτογραφημένα- πολυσυζητημένα. Από αυτά πάνω στα οποία πέφτεις όταν κάνεις scroll down στο instagram ή όταν μπαίνεις σε ένα αγαπημένο σου ξένο site ομορφιάς να διαβάσεις (οι beauty editors έχουμε καναδυό τέτοια πολύ- πολύ αγαπημένα).Όταν αυτά τα brands μπορείς να τα βρεις στην Ελλάδα είσαι ok. Όταν, όμως, δεν υπάρχουν εδώ το λιγότερο που οφείλεις στον εαυτό σου είναι να τα παραγγείλεις online για να φτάσουν στα χέρια σου. Θα ήθελες, όμως, να υπάρχουν κι εδώ γιατί, ας πούμε, ένα foundation προτιμάς να το δοκιμάσεις προτού το αγοράσεις.

Τα Nars ήταν σε αυτή την κατηγορία μέχρι λίγο καιρό πριν: έπαιζαν σε κάθε instagram photo των πραγματικών #beautyjunkie, εσύ τα ήθελες διακαώς αλλά δεν έρχονταν στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα! Από τις 26 Μαρτίου τα Nars μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora και online εδώ γιατί τα Nars (yeah! yeah! yeah!) ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα.

Και ένα τόσο σημαντικό event δεν είχαμε επιλογή από το να το γιορτάσουμε με ένα υπέροχο δείπνο στο Nolan που έγινε την περασμένη Παρασκευή. Beauty editors και bloggers και φυσικά αγαπημένοι συνεργάτες από τα Sephora δώσαμε ραντεβού εκεί και παρακάτω μπορείς να ρίξεις κλεφτές ματιές σε όσα έγιναν!

Όταν έχεις μόλις δοκιμάσει τα foundation της Nars, έχεις βρει το ιδανικό και το επόμενο πράγμα που θέλεις είναι να βγάλεις selfie! Of course!

Φέτος, τα Nars συνεργάζονται με τον οίκο Erdem και την συλλεκτική σειρά με κραγιόν και παλέτες εννοείται πως θα την βρεις αποκλειστικά και αυτή στα Sephora!

Αναζητώντας το τέλειο blush και το ιδανικό foundation!

Are you Narsissist? Ρητορικό!

 

Σύντομα θα σου έχουμε video review με τα αγαπημένα μας προϊόντα Nars. Αλλά μέχρι τότε, βάλε οπωσδήποτε στη λίστα σου τα foundation (το Natural Radiant Longwear Foundation είναι υπεραγαπημένο!), το Blush στην απόχρωση Orgasm που είναι παγκόσμιο best seller και η απόχρωση Dragon Girl από την σειρά Velvet Matte Lipstick.

 

© 2024 tlife.gr