Όταν καθαρίζεις το πρόσωπό σου σε τραβάει; Αυτή η νέα σειρά τα αλλάζει όλα!

Πιστεύω στην δύναμη του double cleansing, δηλαδή στον διπλό καθαρισμό της επιδερμίδας που γίνεται πρώτα με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα, λάδι ή νεράκι) και έπειτα με αφρό και νερό. Γιατί μόνο έτσι η επιδερμίδα σου καθαρίζει σε βάθος, οι πόροι ξεμπλοκάρουν και το πρόσωπό σου είναι έτοιμο να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας που θα φορέσεις μετά. Αλλά όσο σωτήρια είναι άλλο τόσο μπορεί να αποδειχτεί λάθος. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο “σκληρό” προϊόν και να καταστρέψεις το υδρολιπιδικό φιλμ, εκείνο το προστατευτικό φιλμ που προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Και τότε η επιδερμίδα σου αρχίζει να σε τραβάει κι εσύ δεν νιώθεις καθόλου άνετα μέσα σε αυτήν!

Πρόσφατα, έφτασε στο γραφείο η ολοκαίνουργια σειρά ντεμακιγιάζ και καθαρισμού προσώπου της Caudalie η οποία αποτελείται από πέντε προϊόντα: γαλάκτωμα, νεράκι καθαρισμού, καθαριστικό λάδι, αφρό και λοσιόν. Το 90% των προϊόντων προέρχονται από συστατικά φυσικής προέλευσης που καθαρίζουν τέλεια την επιδερμίδα χωρίς, όμως, να “τα βάζουν” με το PH! Έτσι, λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι super απαλή, super λαμπερή επιδερμίδα.

Και για του λόγου το αληθές, επειδή σε αυτήν εδώ τη στήλη δεν γράφουμε για τίποτα το οποίο δεν πιστεύουμε, παραπάνω εγώ έχοντας μόλις τελειώσει το Cleansing Water!

Last but not least: δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία αφού όλα τα προϊόντα κοστίζουν περίπου 15 ευρώ.

 

Read More

And More