Περουκίνια φρυδιών! Το επόμενο trend;

Η επιδημία “Θέλω τα φρύδια της Cara Delevingne” έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις! Όσες δεν φαντάζεσαι! Τόσο που α) όσες έβγαζαν τα φρύδια τους με μανία στα 90’s ψάχνουν απελπισμένα λύσεις και μαγικά προϊόντα β) οι New York Times ασχολήθηκαν με το θέμα περουκίνια φρυδιών.

Και αλήθεια, υπάρχουν! Φαντάσου το κάτι αντίστοιχο με περούκες για τα μαλλιά και μπορείς να τα βρεις σε μια εταιρία που λέγεται Final Touch Brows. Συγκράτησε, όμως, τον ενθουσιασμό σου γιατί υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα και τα οποία μπορείς να διαβάσεις παρακάτω.

Συντάκτης της New York Times επικοινώνησε με το brand για να μάθει περισσότερες διευκρινίσεις. Η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: “Τα ψεύτικα φρύδια προορίζονται για μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες που έχουν χάσει τα φρύδια τους από καρκίνο, αλωπεκία, άγχος, ορμονικές διαταραχές κλπ. Δεν είναι για γυναίκες που απλώς θέλουν να έχουν πιο πυκνά φρύδια! Είναι μόνο για γυναίκες που έχουν χάσει τα φρύδια τους γιατί για να κολλήσουν τα συγκεκριμένα χρειάζεται η πίσω επιφάνεια να είναι γυμνή από κάθε ίχνος τριχοφυϊας. Ο στόχος αυτού του προϊόντος είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους!”.

Κι επειδή για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω πολλά να προσθέσω, προτείνω:
α) Να διαβάσεις εδώ τα 5 λάθη που κάνουμε όλες όταν βγάζουμε τα φρύδια μας!
β) Να κάνεις κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις πώς να βάφεις τα φρύδια σου σωστά έτσι ώστε και να τα γεμίζεις και να μην δείχνουν ψεύτικα!

Read More

And More