Piano fingers: Αυτή είναι η αγαπημένη τεχνική για μασάζ της Emma Stone! Πώς γίνεται!

Στην αρχή της εβδομάδας σου γράψαμε εδώ ότι το μασάζ προσώπου είναι το νέο botox! Γιατί σε αντίθεση με το botox που αδρανοποιεί τους μυς, το μασάζ είναι αυτό που τους ξυπνάει!

Από ότι φαίνεται, οι διάσημες που έχουν την ίδια γνώμη είναι πολλές και η Emma Stone είναι μια από αυτές. Αλλά να που το μασάζ προσώπου δεν είναι για όλους: ένα απλό παράδειγμα, δεν μπορείς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου αν έχει ενεργό ακμή γιατί α) πονάς β) τα σπυράκια σπάνε και θα υπάρξει μόλυνση. Τι συμβαίνει, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση;

Η Georgia Louise, facialist όχι μόνο της Emma Stone αλλά και της Anne Hathaway και τις Jennifer Aniston, λέει πως σε αυτή την περίπτωση τα piano fingers είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome Jen, I’m so excited you joined us all on Instagram today, can’t wait to share our crazy fun facials sessions to the world.💕🦋❤️⭐️ you will make insta a happier place. #jenniferaniston

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Louise (@georgialouisesk) στις

Τι είναι το piano fingers; Πρόκειται για αυτά τα ελαφριά χτυπήματα που κάνεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σου (θα δεις τις κινήσεις παρακάτω) και αυτό που γίνεται είναι να ενεργοποιείς την μικροκυκλοφορία, να οξυγονώνονται τα κύτταρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπό σου να γίνεται πιο λαμπερό.

“Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις αφού απλώσεις το serum σου για ένα- δύο λεπτά. Έπειτα προχωράς κανονικά στην κρέμα”, λέει η Louise στο instagram μας και κάνουμε εμείς την ίδια στιγμή σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αρκετά με την πληκτρολόγηση! Τα piano fingers περιμένουν!

 

Read More

And More