Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου έχει ακμή (και είναι το πιο cool πράγμα που είδαμε στα Golden Globes)!

Η ακμή είναι ένα task που απασχολεί αυτήν εδώ τη στήλη έντονα. Σου έχουμε γράψει εδώ για την ακμή, σου έχουμε γράψει κι εδώ, κι άλλες φορές εδώ προσπαθούσαμε να δούμε τι φταίει και βγάζουμε σπυράκια και εδώ σου έχουμε (εχμμμ! Έχω) κάνει αυτή την πολύ ειλικρινή εξομολόγηση.

Η ακμή είναι ένα task που απασχολεί αυτήν εδώ τη στήλη γιατί απασχολεί εμένα προσωπικά εδώ και κάμποσα χρόνια αλλά να που δεν είμαι τόσο εγωκεντρική (για την ακρίβεια, δεν είμαι καν εγωκεντρική) και άρχισα να γράφω περισσότερο γι’αυτό εδώ το θέμα από τότε που αρχίσατε να με βομβαρδίζετε με inbox γιατί αντιμετωπίζετε αντίστοιχα θέματα κι εσείς με την επιδερμίδα σας.

Λοιπόν, η ακμή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για εσένα που την έχεις. Και κυρίως το πιο ενοχλητικό είναι όταν σου επισημαίνουν οι άλλοι ότι την έχεις με ερωτήσεις τύπου “γιατί δεν κάνεις κάτι;” ή “έχω έναν πολύ καλό γιατρό να σου προτείνω”, την στιγμή που μόλις έχετε ανταλλάξει δύο κουβέντες και αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίζεις για πρώτη φορά στη ζωή σου.

Χθες, λοιπόν, έγιναν τα Golden Globes και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν χορταστικά close ups της Kendall Jenner με εμφανώς ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και φυσικά το θέμα συζητήθηκε αρκετά με τίτλους όπως “το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου έχει ακμή”.

Δύο πράγματα: η Kendall Jenner αναδείχθηκε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για το 2017 παίρνοντας τη σκυτάλη από την επί πολλά χρόνια πιο ακριβοπληρωμένη Gisele. Το δεύτερο: τον ίδιο τίτλο χρησιμοποίησα γι’αυτό το άρθρο εσκεμμένα. Γιατί το 2018 οι λέξεις μοντέλο και ακμή μπορούν να μπουν δίπλα- δίπλα στην ίδια πρόταση. Γιατί το 2018 όλος ο κόσμος της ομορφιάς έχει αλλάξει και το real beauty κερδίζει έδαφος. Γιατί είναι τέλειο να ξέρεις ότι εσύ και ένα top model έχετε κάτι κοινό: και δεν μιλάω για τα σπυράκια σας (μας), αλλά την γυναικεία σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει να κατακτάτε τον κόσμο NO-MATTER-WHAT!

Στα πρακτικά: το πιο σωστό πράγμα που πρέπει να κάνεις αν έχεις ακμή είναι να βρεις έναν καλό δερματολόγο, έναν δερματολόγο που σου ταιριάζει και να μείνεις πιστή στις οδηγίες του. Ο δικός μου είναι ο Στέλιος Αγγελίδης.

Read More

And More