Ποια είναι η επόμενη διάσημη που θα βγάλει δικά της καλλυντικά;

Προτού ξεκινήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο, ας συμφωνήσουμε όλες ότι ο λόγος που κάθε διάσημη εκεί έξω κάνει το δικό της beauty brand είναι η Rihanna. Γιατί η Rihanna έκανε τα Fenty με τόση επιτυχία και άλλη τόση στοχοπροσήλωση που ξεσήκωσε την αγορά και πιθανότατα όλοι οι επόμενοι να πίστεψαν ότι πρόκειται για κάτι εύκολο. Δεν είναι.

Και αφού συμφωνήσαμε, συνεχίζω λέγοντάς σου ότι αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε πως μια ακόμη διάσημη θα βγάλει το δικό της brand καλλυντικών. Και είναι η Kesha η οποία είχε χαθεί από το προσκήνιο και τώρα επέστρεψε δυναμικά με α) ολοκαίνουργιο τραγούδι β) με μια μεγάλη ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε στο Refinery29 ετοιμάζει την δική της εταιρία καλλυντικών η οποία θα έχει το όνομα Kesha Rose Beauty και για την οποία είπε: “Ετοιμάζω μια εταιρία που θα έχει αυτό το όνομα και εδώ θα βρει κανείς όλα τα αγαπημένα μου έντονα χρώματα που μοιάζουν με ουράνιο τόξο αλλά και τα πιο γήινα και φυσικά” και συνέχισε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιώ τον όρο ομορφιά, γιατί έχει να κάνει περισσότερο με την έκφραση του εαυτού σου και με το να επαναπροσδιορίσεις τι είναι ομορφιά για σένα. Η ομορφιά είναι ευτυχία και η ευτυχία είναι ομορφιά και αυτό προσπαθώ να ενθαρρύνω και με την σειρά μακιγιάζ μου και με την δισκογραφία μου”.

https://www.instagram.com/p/B4Sohq7l6ey/

Τι λες να έχει η σειρά μακιγιάζ της Kesha; Πάντως, η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να τραβήξει την προσοχή μας!

 

Read More

And More