Ποιο διάσημο μοντέλο των social έγινε μόλις πρόσωπο της L’Oreal!

Αυτό το νέο σερβίρεται σε δόσεις. Και αυτό είναι το part 2. Χθες, λοιπόν, σε ενημερώσαμε ότι η Hailey Baldwin υπέργραψε μόλις συμβόλαιο με την L’Oreal Professionnel και πως για τις επόμενες δύο σεζόν (Spring/Summer ’17 και Fall/Winter ’17-’18) θα είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για την σειρά Pro Fiber. Διάβασε αναλυτικά το info εδώ.

Υπάρχει, όμως, και ένα… νεότερο νέο σχετικά: σε αυτή την καμπάνια δεν θα είναι μόνη της αλλά μαζί με ένα άλλο μοντέλο που είναι επίσης πολύ διάσημο παύλα αγαπητό στα social.

Yeap! H Taylor Hill, το διασημότερο ίσως Άγγελο της Victoria Secret αυτή τη στιγμή! Παρακάτω σου μεταφέρω αυτούσια τα λόγια του επίσημου Δ.Τ. ώστε να μην χάσεις ούτε λέξη:
“Μόλις 19 ετών, το μοντέλο Taylor Hill πρωταγωνιστεί ήδη στα social media και πρόσφατα στην πασαρέλα της Victoria Secret, στο show που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι.Το νεαρό μοντέλο από την Αμερική έχει πάνω από 6,8 εκατομμύρια followers στο instagram και έχει ήδη συνεργαστεί με brands όπως H&M και Forever 21. Παράλληλα, κέρδισε τα βλέμματα στην πασαρέλα του Fashion Week όπου περπάτησε για τους σχεδιαστές Elie Saab, Giorgio Armani και Dolce & Gabbana.
Ένα από τα όνειρά της πραγματοποιείται με την είσοδό της στο club αγγέλων της Victoria Secret.
“Αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια και τιμή που θα είμαι πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel. Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό σημείο της δουλειάς μου, για αυτό και τα περιποιούμαι ιδιαίτερα. Με τη L’Oréal Professionnel ξέρω καλά ότι τα μαλλιά μου θα είναι πάντοτε εντυπωσιακά, λαμπερά και υγιή σαν να βγήκα μόλις από το κομμωτήριο!”, δήλωσε η ίδια.
Η Taylor θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στην επικοινωνία του επαναλανσαρίσματος της εμβληματικής σειράς περιποίησης μαλλιών Série Expert της L’Oréal Professionnel, που θα συνοδευτεί και από το λανσάρισμα των νέων Powermix.
Στο χρώμα, θα συνοδεύσει την επικοινωνία της καμπάνιας Majirel Color Correction. Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία στη βαφή με έμπνευση από το μακιγιάζ, που έρχεται να προσφέρει στην κάθε γυναίκα το αποτέλεσμα που επιθυμεί και να διορθώσει το χρώμα της, να προσθέσει λάμψη και να αναδείξει τη φυσική της απόχρωση, όπως ο make-up artist αναδεικνύει την επιδερμίδα με το μακιγιάζ. Σήμερα όλα είναι εφικτά και έχει έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε τα θαμπά μαλλιά, τις σκούρες ρίζες με ανόμοια αντίθεση με μήκη/ άκρες και τα χρώματα χωρίς βάθος κι ένταση”.

Δες το βίντεο της αποκάλυψης παρακάτω…

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται οι δύο μούσες;

Read More

And More