Site icon TLIFE

Ποιο είναι το τελειότερο σχήμα φρυδιών σύμφωνα με τον makeup artist της Beyonce;

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στον κόσμο της ομορφιάς: η Beyonce κάνει κι εμείς ακολουθούμε! Και ως προέκταση αυτού: ότι συμβουλή δίνει ο προσωπικός της makeup artist, Sir John, εμείς την ακολουθούμε πιστά. Ο ίδιος μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το τελειότερο σχήμα φρυδιών το οποίο, υποψιαζόμαστε ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχει η Beyonce! Τι λες;

Ο Sir John μίλησε στο Byrdie και είπε πως το τελειότερο σχήμα είναι αυτό που μένει μακριά από οτιδήποτε πολύ δραματικό όπως είναι οι έντονες γωνίες στα φρύδια ή από οτιδήποτε μπορείς εύκολα να μετανιώσεις, όπως τα πολύ λεπτά φρύδια που έτσι κι αλλιώς ανήκουν στο cast άλλης δεκαετίας. Αντίθετα, για τα φρύδια σου πρέπει να επιμένεις σε αυτό που λέμε “παγκόσμιο σχήμα” (το περιέγραψε ως universal shape), δηλαδή τα ίσια φρύδια που πλαισιώνουν όλο το μάτι.

Πώς θα το πετύχεις; Ο Sir John συμβουλεύει να πάρουμε το αγαπημένο μας προϊόν φρυδιών και να το δουλέψουμε με ταμποναριστές και κοφτές κινήσεις προς τις εξωτερικές γωνίες σαν να ζωγραφίζουμε κοντές γραμμές με κάθετη διάθεση.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΧΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; Κάναμε microblading για σένα και σου έχουμε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα info!

© 2024 tlife.gr