Πώς είναι αλήθεια τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama!

Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η Michelle Obama βρίσκεται σε διακοπές στην Ευρώπη μαζί με την οικογένειά της προκειμένου να γιορτάσουν την αποφοίτηση της κόρης τους, Sasha. Και όπως όλες όσες βρίσκονται σε διακοπές, ακόμη και εκείνη, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα πιστολάκια και τις πρέσες και να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά.

Ερώτηση: πώς είναι, αλήθεια, τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama; Η απάντηση δεν διαφέρει από αυτό που λίγο- πολύ έχεις στο μυαλό σου!

 

Όπως μπορεί να είχες στο μυαλό σου, τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama είναι σγουρά και, όπως επίσης μπορεί να υποψιάζεσαι, αυτά τα σγουρά μαλλιά της εκπλήσσουν πάντα τα social media τα οποία σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια όταν το Hollywood Life κυκλοφόρησε τις παραπάνω φωτογραφίες είναι: “Αυτά δεν είναι καν τα φυσικά της μαλλιά! Lol!” ή “Έχει φυσική ομορφιά και μπορεί να υποστηρίξει κάθε στιλ μαλλιών” ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν το εξής σχόλιο: “Λατρεύω τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama!”.

Μπορεί, λοιπόν, τα μηνύματα να ήταν αντιφατικά και πολλοί να έγραψαν ότι αυτά τα φυσικά μαλλιά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσικά αφού η ίδια φόρεσε extensions, αλλά δύο πράγματα είναι σίγουρο: α) η Michelle Obama έχει σγουρά μαλλιά και β) είναι τόσο stylish που μπορεί να υποστηρίξει κάθε στιλ. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Σωστά;

 

Read More

And More