Πώς πρέπει να απλώνεις τις λάμψεις. Από τον makeup artist της JLO!

Πώς πρέπει να απλώνεις τις λάμψεις. Από τον makeup artist της JLO! | tlife.gr

Αν υπήρχε ένας και μόνο άνθρωπος πάνω σε αυτό τον κόσμο που θα είχε το απόλυτο- αποκλειστικό δικαίωμα να μιλήσει για γυαλάδες, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ο Scott Barnes! Ο επί πολλά χρόνια makeup artist και κολλητός φίλος της Jennifer Lopez αποκάλυψε στο popsugar μερικά σημαντικά beauty tips που εφαρμόζει στην JLO και κυρίως (αυτό που μας αφορά όλες!) μυστικά για τις τέλειες γυαλάδες!

https://www.instagram.com/p/Bfp5GXNlFDg/?hl=el&taken-by=jlo

«Πολλές φορές, πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι το highlighter τους δεν φαίνεται ενώ στην πραγματικότητα έτσι όπως το φοράνε μοιάζει με… φάρο μέσα στη νύχτα. Είναι πολύ και είναι υπερβολικό! Αν μπορώ να δω το highlighter που φοράς πριν από εσένα, είναι πρόβλημα! Θα έπρεπε να φαίνεται ως η τέλεια λάμψη. Ένας καλός τρόπος να δουλέψεις το highlighter είναι να το κάνεις κυκλικά ώστε να σβήσει μέσα στην επιδερμίδα και όχι να σχηματίσεις μια γραμμή. Αυτό με το highlighter που απλώνεται σε ευθεία είναι ένα πολύ περίεργο πράγμα που βλέπω στο instagram και που εγώ προσωπικά δεν κάνω! Επίσης, μου αρέσει να τοποθετώ το highlighter και στην γραμμή του σαγονιού γιατί όταν γυρίζεις γράφει υπέροχα και σε contrast με το λαιμό!».

Last chance info: η JLO ετοίμασε σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot και από μέρα σε μέρα περιμένουμε τα προϊόντα να φτάσουν στα χέρια μας!

 

READ more