Πώς θα αλλάξεις χρώμα στο κραγιόν σου και 5 ακόμη lipstick hacks που δεν ήξερες!

Το κραγιόν δεν χρειάζεται συστάσεις αλλά αν επιμένεις γι’αυτό μπορούμε να σου πούμε μερικά κλισέ. Όπως ότι είναι σύμβολο θηλυκότητας. Ή ότι έχουν γίνει έρευνες που έχουν αποδείξει ότι σερβιτόρες που φορούσαν κραγιόν είχαν περισσότερα tips από άλλες που κυκλοφορούσαν με γυμνά χείλη.

Αλλά εμείς εδώ στο TLIFE προτιμάμε να είμαστε πρακτικοί και να μοιραζόμαστε μαζί σου beauty hacks που αν τα εφαρμόσεις και κοιταχτείς στον καθρέφτη σου θα πεις “WOW”! Ή, έστω, ένα… “κοίτα να δεις!”. Αυτά είναι, λοιπόν, τα αγαπημένα μας beauty hacks για κραγιόν για να δεις τι έχανες όλο αυτό το διάστημα που απλώς έβαζες απευθείας το κραγιόν στα χείλη σου, όπως- όπως.

Φόρεσε το κραγιόν σου μέχρι… τέλους!

Κραγιόν Ruby Woo της MAC, €19.50. Αν φοράς φακούς μην πετάς ποτέ τις θήκες. Αν πάλι δεν φοράς φακούς, αγόρασε μια μικρή θήκη για φάρμακα. Και τα δύο θα βοηθήσουν για να αποθηκεύεις το αγαπημένο σου κραγιόν και να το έχεις μαζί σου παντού και πάντα. Ή να αποθηκεύσεις εκεί την ποσότητα που είναι στα τελειώματα. Έτσι, δεν θα πάει καθόλου προϊόν χαμένο. Το συγκεκριμένο hack είναι τέλειο και αν το κραγιόν σου σπάσει και δεν καταφέρεις να το κολλήσεις χρησιμοποιώντας… αναπτήρα!

Το nude κραγιόν που αγόρασες δεν “γράφει” όπως θα ήθελες; Κάνε αυτό!

Foundation σε μορφή στικ, Bobbi Brown, €45.00. Το nude κραγιόν που μόλις αγόρασες δεν γράφει στα χείλη σου όπως θα ήθελες; Αποχρωμάτισε τα χείλη σου χρησιμοποιώντας ελάχιστο makeup κι έτσι την επόμενη φορά το χρώμα θα δείχνει πάνω σου ακριβώς όπως δείχνει και στην συσκευασία!

Ξύσε τα μολύβια σου αλλά… προσοχή!

All-Purpose pencil Sharpener, Benefit, €5.95. Πριν κάνεις το περίγραμμά σου ξύσε πάντα το μολύβι που θα χρησιμοποιήσεις αλλά ζέστανέ το για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην εσωτερική μεριά του χεριού σου. Έτσι, το περίγραμμα θα γράψει τέλεια και χωρίς να κάνει ζικ-ζακ (σίγουρα το έχεις δει να συμβαίνει ότι το μολύβι σου είναι φρεσκοξυσμένο). Επιπλέον, έτσι είσαι σίγουρη ότι έχεις απομακρύνει τυχόν βακτήρια από την επιφάνεια του μολυβιού.

Άλλαξε χρώμα στο κραγιόν σου! Μπορείς!

Inkstroke Eyeliner Gel, Shiseido, €37.95. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις ένα berry ή ένα σκούρο κραγιόν, παίξε με τις μίξεις! Αν στο κόκκινο κραγιόν σου βάλεις ελάχιστο eyeliner σε pot ώστε να δουλεύεται καλύτερα, θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο berry. Και φυσικά, ανάλογα με τα χρώματα και τις ποσότητες που θα αναμείξεις μπορείς να πάρεις διαφορετικά αποτελέσματα. Δες πώς γίνεται αυτό το trick βήμα- βήμα εδώ.

Χείλη σαν φρεσκοφιλημένα!

Healthy Glow Lip Balm, απόχρωση Medium, Chanel. Αυτό είναι το τελειότερο προϊόν που θα χαρίσει στα χείλη σου την φρέσκια και ζουμερή όψη που θες και αυτό το φρεσκοφιλημένο αποτέλεσμα. Το δεύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις κραγιόν με το δάχτυλό σου και να το απλώσεις στα χείλη σου ταμποναριστά. Βασική προϋπόθεση: τα χείλη σου να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα.

Κάνε το δικό σου lip scrub

Για να απλωθεί το κραγιόν σωστά θα πρέπει να έχεις κάνει απολέπιση στα χείλη σου και να είναι ενυδατωμένα. Για να φτιάξεις το δικό σου lip scrub μπορείς να αναμείξεις λάδι με χοντρή ζάχαρη και να τρίψεις απαλά ή να χρησιμοποιήσεις μια παλιά σου οδοντόβουρτσα ή ένα καθαρό spoolie.

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποιο δικό σου beauty hack για κραγιόν που θα ήθελες να μοιραστείς εδώ;

 

Read More

And More