Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld με την L’Oreal Paris!

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld με την L’Oreal Paris! | tlife.gr

Όπως σε είχαμε ενημερώσει εδώ, λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Karl Lagerfeld είχε σχεδιάσει σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την L’Oréal Paris. Σήμερα, λίγο καιρό μετά έφτασε στα χέρια μας το επίσημο email όπου, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει και το πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη- πολυαναμενόμενη σειρά στην Ελλάδα!

Στο μεταφέρουμε αυτούσιο!

Η L’Oréal Paris και ο οίκος KARL LAGERFELD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την αποκλειστική τους συνεργασία για το λανσάρισμα μιας μοναδικής συλλογής μακιγιάζ.

Αντλώντας έμπνευση από το σχεδιαστή που έφυγε πρόσφατα, η συλλογή θα είναι αφιερωμένη στο iconic rock-chic στυλ του, με παριζιάνικη κομψότητα, που είναι ταυτόχρονα διαχρονική και απέριττη.

Η συλλογή KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris προκειμένου να γιορτάσει τόσο το όραμα του σχεδιαστή για τη ομορφιά, όσο και τη δημιουργική του κληρονομιά, θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Η παγκόσμια αυτή κυκλοφορία δεν είναι τυχαία καθώς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στην έναρξη του Paris Fashion Week στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη σειρά μακιγιάζ αντικατοπτρίζει με ειλικρίνεια το σύμπαν του οίκου KARL LAGERFELD και αυτό που ο Karl αγαπούσε στο μακιγιάζ – «Συχνά χρησιμοποιούσε σκιές ματιών για να δώσει χρώμα στα σκίτσα του» δήλωσε η Caroline Lebar, Head of Image & Communication του οίκου KARL LAGERFELD. «Η L’Oréal Paris προσφέρει ομορφιά σε όλους. Αυτό το όραμα θα άρεσε στον Karl, γιατί όχι μόνο η ομορφιά συνδέεται με το brand, αλλά γιατί θα απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους»

Τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L’Oréal Paris αποτελούν 2 brands άμεσα συνδεόμενα με την Παριζιάνικη κληρονομιά, τα οποία δίνουν έμφαση στο πρωτοποριακό πνεύμα και δεσμεύονται να τονίσουν τη γυναικεία δύναμη, με το βλέμμα στραμμένο διαρκώς στην καινοτομία. Τα προϊόντα KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris δημιουργήθηκαν με την επιστημονική αφοσίωση και την τεχνογνωσία της L’Oréal Paris. Η συλλογή θα αναδειχθεί μέσα από μια εντυπωσιακή καμπάνια εμπνευσμένη από τα πιο iconic quotes που υποστήριζε ο Karl Lagerfeld.

«Όλες οι συνεργασίες με σχεδιαστές μόδας είναι τιμή για εμάς στη L’Oréal Paris, αλλά ειδικά αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε η Delphine Viguier, L’Oréal Paris Global Brand President. «Εφόσον ο ίδιος ο Karl ανέτρεψε την ιεραρχία στο χώρο της μόδας για να την κάνει πιο προσιτή σε όλους, η L’Oréal Paris δεσμεύεται να δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς που να σέβονται και να ακολουθούν τους κανόνες και τις επιθυμίες των γυναικών.. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο τα προϊόντα μακιγιάζ που γεννήθηκαν από αυτή τη δημιουργική συνεργασία: το μακιγιάζ που έχει συνδυάσει το rock chic στυλ του KARL LAGERFELD και το δυναμικό όραμα ομορφιάς της L’Oréal Paris.»

«Για τον οίκο KARL LAGERFELD, είναι μια συναρπαστική στιγμή να φέρουμε μαζί αυτά τα δύο παριζιάνικα fashion icons μέσα από μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και να τους δώσουμε ζωή με τέτοιο τρόπο – που να αντικατοπτρίζει το στυλ του Karl», δήλωσε ο Pier Paolo Righi, CEO της KARL LAGERFELD.

Ο Karl Lagerfeld, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς και παραγωγικούς δημιουργούς μόδας για περισσότερο από μισό αιώνα. Ακολουθώντας δικούς του κανόνες, έσπευδε να βγαίνει με τόλμη, εκεί που δεν είχαν πάει άλλοι σχεδιαστές, μετατρέποντας ακόμα και την δική του εικόνα σε στυλ. Η συλλογή μακιγιάζ KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris θα λανσαριστεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 20 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & online.

“Πρέπει να αγκαλιάσεις το παρόν για να ανακαλύψεις το μέλλον.” – Karl Lagerfeld

READ more