Πότε θα κυκλοφορήσουν τα καλλυντικά του David Beckham στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζουν!

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε αυτό το huge νέο: ότι ο David Beckham πρόκειται να δημιουργήσει το δικό του brand καλλυντικών κι εδώ μπορείς να δεις τα πρώτα σχετικά info.

Σε γενικές γραμμές: το brand στηρίζεται και στην διαφορετικότητα του κάθε άντρα αλλά και στο δικαίωμά του να μπορεί να πειραματίζεται με την εμφάνισή του, να αφήνει γένια τη μια στιγμή και την άλλη να τα ξυρίζει, να αλλάζει τα μαλλιά του κάθε τόσο και γενικότερα να έχει διαφορετικά looks. Εξάλλου, ο ίδιος ο David Beckham μας έχει συνηθίσει σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις επηρεασμένος και ο ίδιος από τη μητέρα του που ήταν κομμώτρια.

Το ολοκαίνουργιο brand καλλυντικών του David Beckham λέγεται House 99 και εδώ σου έχουμε το πιο σημαντικό info: πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε τι τιμές θα κυμαίνονται τα προϊόντα. Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με τους partner in crime μας από το τμήμα L’Oreal Luxe (το brand θα βγει σε συνεργασία με την L’Oreal) και μάθαμε ότι το brand θα έρθει στην Ελλάδα τον Μάρτιο και ότι οι τιμές θα κυμαίνονται στα 20-25 ευρώ.

“Δημιούργησα τη σειρά House 99 για να προσφέρω στους ανθρώπους έμπνευση, καθώς και τα κατάλληλα προϊοντα, για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να αισθανθούν απόλυτα άνετα με αυτό. Όλοι μπορούν να πειραματιστούν και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Κάθε φορά που πηγαίνω στον κουρέα μου, περιμένει ότι θα του ζητήσω κάτι καινούργιο. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης μου αρέσει να διατηρώ και στο σπίτι”, είπε ο David Beckham. Εν τω μεταξύ, αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος που ανυπομονούμε να έρθει η Άνοιξη!

 

Read More

And More