Site icon TLIFE

Πού θα βρεις ακριβώς όλα τα κοκαλάκια που φόρεσε η Ashley Graham στα μαλλιά της! Γιατί όλες τα ψάχνουμε!

NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Ashley Graham attends The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Την στιγμή που εμείς εδώ έχουμε γυρίσει τα Zara εκατό φορές για να βρούμε αυτές τις μπαρέτες μαλλιών με logo και οποιοδήποτε άλλο hair accessory που παραπέμπει σε μπαρέτα, τσιμπιδάκι κλπ. η Ashley Graham εμφανίστηκε στο Met Gala έχοντας ένα κατάστημα με αξεσουάρ μαλλιών στα δικά της μαλλιά!

Το credit γι’αυτό πηγαίνει στην προσωπική της hair stylist, Justine Marjan, η οποία έκανε mix and match όλων αυτών των αξεσουάρ κατά μήκος της κοτσίδας της και φόρεσε στα μαλλιά της και δύο φιόγκους, εκ των οποίων ο ένας υφασμάτινος.

Και τώρα η ερώτηση των εκατομμυρίων: πού θα βρεις όλα αυτά τα αξεσουάρ; Ευτυχώς για εμάς, η hair stylist της Ashley Graham φρόντισε και μας έδωσε info.

Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!

Kit-sch: εδώ θα βρεις τσιμπιδάκια και logo barettes που είναι η τέλεια- οικονομικότερη εκδπχή σε αυτό του οίκου Gucci. Το καθένα κοστίζει περίπου 30 ευρώ. Ξέρουμε! Καθόλου οικονομικά από μόνα τους- πολύ οικονομικά αν τα συγκρίνεις με το Gucci! Μπορείς να τα βρεις online εδώ

-Jennifer Berhk: εδώ θα βρεις υπέροχα hair accessories από μπαρέτες μέχρι μεταξωτές στέκες και bobby pins. Δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά αλλά μπορείς να περάσεις ώρες ατελείωτες χαζεύοντάς τα εδώ.

 

© 2024 tlife.gr