Πού θα βρεις το μπλε, glittery eyeliner της Μαίρης Συνατσάκη!

Το beauty look της Μαίρης Συνατσάκη από τα MAD VMA ήταν από τα πιο αγαπημένα μας. Όπως σου γράψαμε κι εδώ, αυτό το look έκανε σαφή αναφορά στα 80’s. Και όπου 80’s και glitter!

Το λαμπερό μπλε eyeliner που βλέπεις εδώ και που είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης και της συνεργασίας της με την αγαπημένη μας Γωγώ Νικηφοράκη είναι στην πραγματικότητα sticker eyeliner. Ευτυχώς, έχουμε την ίδια beauty μανία με εκείνη (και για τα 80’s και για τα περίεργα beauty gadget- βλ. eyeliner- αυτοκόλλητο) οπότε το είχαμε εντοπίσει αρκετά νωρίς!

Λέγονται Bijoux De Pele και είναι αυτοκόλλητα eyeliner που απλώς τοποθετείς στην ρίζα του κινητού βλεφάρου και έχεις αμέσως το τέλειο beauty look χωρίς καμία υπερπροσπάθεια. Μπορείς να το βρεις σε διαφορετικές εκδοχές, αλλά αυτά που φορούσε εδώ η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η διπλή glittery γραμμή με μαύρο και μπλε.

Και το πιο σημαντικό part: τα έχουμε βρει στην Make Me Up (αγαπημένος προορισμός για online beauty shopping οπότε ήταν αναπόφευκτο να τα εντοπίσουμε!), το κάθε πακέτο περιέχει 2 ζευγάρια που μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις και κοστίζει €7.90.

Εδώ μπορείς να βρεις περισσότερα σχέδια

Read More

And More