Πρέπει να μας πιστέψεις! Αυτή είναι η Christina Aguilera!

Η Christina Aguilera είναι τραγουδίστρια, είναι ηθοποιός, είναι πολλά πράγματα αλλά σίγουρα… δεν είναι έτσι! Αυτό ίσως να είναι το πρώτο πράγμα που θα περάσει από το μυαλό σου όταν δεις αυτή την εικόνα και όταν διαβάσεις ότι εδώ μιλάμε για την Christina Aguilera. Εχμ, την ίδια Christina Aguilera με αυτή που βλέπεις παρακάτω!

NOW WE ARE TALKING! Αλλά να που το περιοδικό Paper ανέλαβε την beauty μεταμόρφωσή της κι έτσι την βλέπουμε και με almost naked επιδερμίδα, τέλειες φακίδες και μάσκαρα τόσο όσο!

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό η Christina Aguilera είπε: “Είμαι performer και είναι η φύση της δουλειάς μου να μεταμορφώνομαι. Αλλά είμαι σε μια φάση, και μουσικά, που εκτιμώ τα απλά πράγματα και εκτιμώ την… ακατέργαστη, φυσική ομορφιά!”.

Να σημειωθεί ότι η Christina Aguilera είναι 37 και πως οι φακίδες είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό που μπορεί να έχεις. Ή που αν δεν έχεις μπορείς να το πετύχεις με αυτόν εδώ τον τρόπο όπως μας έχει δείξει η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, global & senior artist της MAC Cosmetics.

Read More

And More