Η πριγκίπισσα Diana και η Kate Middleton φορούσαν αυτό το άρωμα όταν παντρεύτηκαν! H Meghan Markle;

Είμαστε μια ανάσα πριν τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Meghan Markle και είναι πολύ λογικό όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω τους. Πάνω σε εκείνους και οποιαδήποτε beauty πληροφορία τους αφορά μιας και εδώ είμαστε μια beauty στήλη.

Διεθνώς έχουν γραφτεί ήδη κάποια άρθρα για το πώς θα χτενίσει τα μαλλιά της (το μεγάλο poll είναι πάνω ή κάτω), αν θα βαφτεί μόνη της ή όχι κοκ. Σήμερα, μέσα από εδώ αποφασίσαμε να κάνουμε focus σε κάτι πολύ, πολύ σημαντικό: τι άρωμα θα φορέσει η Meghan Markle; Θα είναι το signature άρωμά της που φοράει στην καθημερινότητά της; Ή είναι περισσότερο της λογικής του perfume wardrobe οπότε θα επιλέξει ένα από την υπάρχουσα συλλογή της; Ή, μήπως, (last but not least) θα επιλέξει το ίδιο άρωμα που φόρεσε η πριγκίπισσα Diana και αργότερα και η Kate Middleton;

Food for (beauty) thought, αλλά εν τω μεταξύ, ας επικεντρωθούμε στο ποιο είναι αυτό το άρωμα! H Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πιστή θαυμάστρια του οίκου Penhaligon’s και πιο συγκεκριμένα του θρυλικού αρώματος Bluebell. Προς τιμήν της, το 2011 η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, αποφάσισε να διαλέξει ειδικά για την ημέρα του γάμου της, το ίδιο άρωμα από τον αγαπημένο αρωματικό οίκο του Παλατιού, το Bluebell.

Δημιουργήθηκε το 1978 και είναι η αυθεντική και ανόθευτη απόσταξη από το άρωμα των bluebell woods. Κι ενώ είναι λουλουδάτο, καθώς το άρωμα “ωριμάζει” πάνω στην επιδερμίδα γίνεται πιο πικάντικο χάρη στην κανέλα. Το άρωμα κοστίζει €120 και θα το βρεις online κι εδώ.

Τελευταία ερώτηση: θα αγόραζες ένα άρωμα χωρίς να το έχεις μυρίσει μόνο και μόνο επειδή το φόρεσε η βασίλισσα;

 

 


Read More

And More