Rooney Mara: αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ακριβώς!

Η Rooney Mara είναι το νέο πρόσωπο των αρωμάτων Givenchy. Επίσης, είναι το ίδιο κορίτσι που το υπέροχο στιλ του έχει γίνει #beautyinspo για όλες εμάς! Η Rooney Mara μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και είπε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί α-κρι-βώς. PS: να και πολλά από αυτά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, είμαι σίγουρη ότι θα ψάξεις να τα βρεις γιατί… κοίτα επιδερμίδα!

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

“Η επιδερμίδα μου είναι καλή, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με το DNA και το lifestyle: είμαι vegan, δεν τρώω προϊόντα με γλουτένη, δεν πίνω αλκοόλ και κοιμάμαι πολύ!”

Καθαριστικό προσώπου: Tammy Fender Cleansing Milk.

Κρέμα προσώπου: Carasoin Cold Fusion Intense Moisture.“Το βάζεις στο ψυγείο σου και όταν το απλώνεις στην επιδερμίδα σου λιώνει και γίνεται ένα με αυτή!”.

Αντηλιακή: “Actinica. Είμαι από την Σουηδία. Αυτό το προϊόν μπορείς να το βάλεις στο πρόσωπό σου, να ξαπλώσεις στον ήλιο και να μην πάρεις καθόλου χρώμα. Όχι ότι θα το έκανα ποτέ!”.

On-the-go fix: Λάδι προσώπου Herbivore Phoenix Regenerating Facial Oil. “Έχουν αυτό το τέλειο μέγεθος σε travel size”.

https://www.instagram.com/p/Bol8b4ZnLD5/?hl=el&taken-by=rooneymaradaily

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

“Δεν κάνω πολύ μακιγιάζ. Τα φρύδια μου είναι το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει!”.

Πώς φροντίζει τα φρύδια της: “Τα βάφω. Πολλές φορές είναι κάτι που κάνω και μόνη μου!” (PS: στο corner της Benefit στα Sephora μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου!)

Χρώμα κραγιόν που αγαπά: “Μου αρέσουν πολύ τα σκούρα κραγιόν, οτιδήποτε έχει ένα 90’s, goth vibe. Αγαπώ τα σκούρα berry χρώματα”.

Βερνίκι: Wicked της Essie (ένα σκούρο berry)

 

View this post on Instagram

@givenchybeauty ♡ #rooneymara #linterdit

A post shared by Rooney Mara ♡ (@rooneymaradaily) on

ΑΡΩΜΑΤΑ

“Έχω πολύ ευαίσθητη μύτη! Τα περισσότερα αρώματα μυρίζουν έντονα πάνω μου και το καθένα από αυτά μου δημιουργεί μια έντονη ανάμνηση!”.

Το άρωμά της: Givenchy L’Interdit. “Αγαπώ πολύ το γιασεμί και αυτή την πλούσια, γήινη μυρωδιά του!”.

Read More

And More