Royal ponytail: το νέο signature χτένισμα της Meghan Markle!

Όταν σκεφτόμαστε την Meghan Markle το δεύτερο αντανακλαστικό πράγμα που μας έρχεται στο νου είναι το messy bun της. Γιατί η Meghan Markle έχει σεταριστεί με αυτό περισσότερο από ότι έχει σεταριστεί με τον πρίγκιπα Χάρι. Τα νέα, όμως, για την εγκυμοσύνη της φαίνεται πως της έφεραν και διάθεση ανανέωσης κι έτσι στο τελευταίο της ταξίδι στην Αυστραλία η ίδια επέλεξε να κάνει ένα χαμηλό ponytail που εμείς θα βαφτίσουμε royal ponytail!

Δεν ξέρουμε αν αυτό το χτένισμα έχει την έγκριση της βασίλισσας ή αν για μια ακόμη φορά η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολο αλλά αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι πως αυτό το χτένισμα της πάει πολύ.

Στα πρακτικά: για να το πετύχεις αυτό το χτένισμα χώρισε τα μαλλιά σου σε 5-6 τούφες και κάνε ψαλίδι. Αφού ολοκληρώσεις, χτένισε με μια βούρτσα από την ρίζα μέχρι τις άκρες για να ενοποιηθούν και πιάσε ένα σφιχτό ponytail λίγο πιο πάνω από τον αυχένα σου. Έπειτα, πάρε μια λεπτή τούφα από την πίσω μεριά και φέρε την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι. Το βασιλικό σου ponytail ολοκληρώθηκε!

 

Read More

And More