Σαπούνι σε πούδρα; Κι όμως υπάρχει και είναι ότι καλύτερο δοκιμάσαμε τελευταία!

Σε αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε μια θεωρία: σε ότι κάνεις καθημερινά αξίζει να επενδύσεις ελάχιστα παραπάνω χρήματα για να δώσεις ένα twist πολυτέλειας στην καθημερινότητά σου. Γι’αυτό και όταν έφτασε στα χέρια μας (κυριολεκτικά!) αυτό το λανσάρισμα, υπερενθουσιαστήκαμε!

Λοιπόν, η Acqua di Parma λανσάρει μια σειρά από προϊόντα για την φροντίδα των χεριών. Τα προϊόντα αυτά είναι στο σύνολό τους τρία αλλά το δικό μας best thing ever είναι το σαπούνι σε μορφή πούδρας. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει α) τέλειο αφρό β) αφήνει τα χέρια υπέροχα αρωματισμένα και καθόλου αφυδατωμένα. Γιατί να επενδύσεις; Γιατί στις χειραψίες που θα ανταλλάζεις (και είναι πολλές) η μυρωδιά σου θα μένει στα χέρια του άλλου! Και κάπως έτσι, χωρίς καμία προσπάθεια, θα μείνεις αλησμόνητη!

Last chance info: και τα τρία προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με τα εμβληματικά αρώματα της Colonia, της Colonia Essenza και Colonia Pura και σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία του αγαπημένου σου Eau de Cologne κάθε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

 

Read More

And More