Savage X Fenty Show: τα beauty looks της Bella Hadid, της Cara Delevingne και άλλων!

Όταν ένα event συγκεντρώνει μοντέλα και stars πρώτης γραμμής και όταν σε αυτό το event υπάρχουν φωτογράφοι που απαθανατίζουν τα beauty looks των καλεσμένων σε χορταστικά close ups είναι το καλύτερό μας! Αυτό ακριβώς συνέβη και στο Savage X Fenty Show που έγινε λίγες ώρες πριν. Σου δείχνουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά των it girls που παρευρέθηκαν για να πάρεις έμπνευση!

Cara Delevingne

Τον τελευταίο καιρό η Cara Delevingne αγαπά τα sleek ponytails. Στο προχθεσινό show επέλεξε να κάνει αυτό το ponytail ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού δημιουργώντας και ένα μικρό botox effect ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια με πράσινες σκιές, μαύρα μολύβια και πολύ blending ώστε να μην είναι ευκρινές που ξεκινά και που σταματάει τι!

Bella Hadid

H Bella Hadid εμφανίστηκε επίσης με ponytail και μια διάθεση ελαφριάς χωρίστρας στο κέντρο. Το μακιγιάζ της είχε μια 90’s διάθεση αφού τα πάντα ήταν πολύ οριοθετημένα ενώ την αίσθηση αυτής της δεκαετίας την αποθέωνε το σκούρο καφέ κραγιόν.

Ashley Graham

Είναι ίσως το πιο τολμηρό μακιγιάζ της βραδιές με πράσινη σκιά στις κόγχες του ματιού και πράσινη στις εξωτερικές γωνίες. Κι εδώ είδαμε το ίδιο καφέ κραγιόν.

Vanessa Hudgens

Last but not least με χαμηλή κοτσίδα και χωρίστρα στη μέση και μαύρο smokey eyes με σκούρο μολύβι και στο εσωτερικό του ματιού που ενίσχυε την rock διάθεση.

 

Read More

And More