Σε αυτό το video tutorial tutorial η Rihanna μας πείθει να βαφτούμε (ακόμη κι αν δεν βαφόμαστε ποτέ)!

Ξέρω μια μεγάλη κατηγορία κοριτσιών που αγαπά το skincare αλλά δεν αγαπά καθόλου το μακιγιάζ. Και δεν το κάνει είτε από τεμπελιά είτε γιατί αγαπά αυτή την effortless και χωρίς makeup ομορφιά. Εδώ στο TLIFE είμαστε πολλά τέτοια κορίτσια μαζεμένα. Αλλά όλες εμείς, και πιθανότατα κι εσύ που θα δεις αυτό το βίντεο, θα αλλάξεις γνώμη αφού δεις το παρακάτω βίντεο της Rihanna

H RiRi, λοιπόν, έκανε ένα video tutorial για την Vogue, από το μπάνιο του σπιτιού της και καθετί που βάζει στο πρόσωπό της θέλουμε να το υιοθετήσουμε asap!

Μερικές βασικές σημειώσεις προτού πατήσεις play:

-Μην επηρεάζεσαι από τα makeup tutorials (εκτός από αυτό εδώ)

“Κάνε contouring στο πρόσωπό σου με βάση το δικό σου πρόσωπο και όχι με όλα όσα βλέπεις στο youtube, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό σχήμα προσώπου!”, λέει η Rihanna στο video tutorial της επισημαίνοντας, ωστόσο, πως το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σβήνεις το σκούρο makeup στο hairline ή αλλιώς, στην γραμμή των μαλλιών σου!

-Φόρεσε ροζ σκιά αυτό το καλοκαίρι

Σε αυτό το tutorial η Rihanna φοράει ροζ σκιά και είναι ότι πιο sexy-καλοκαιρινό-δεν-έχω-λόγια δει αυτό το καλοκαίρι!

-Αν έχεις ξενυχτήσει βάλε καφέ σκιά στο κάτω βλέφαρο

Αν ξενυχτάς και κάνεις την ζωή της Rihanna (χωρίς τα εκατομμύρια της Rihanna) είναι πολύ πιθανό να έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου! Κρύψε τα ίχνη με μια ματ καφέ σκιά την οποία θα σβήσεις πολύ καλά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου.

-Highlight, highlighter, the highlightest!

Μην φοβηθείς τις λάμψεις! Γιατί; Πάτησε play και θα καταλάβεις!

Read More

And More