Σε περίπτωση που σου διέφυγε: η Beyonce έκοψε την κοτσίδα της στα μισά της συναυλίας!

Είναι η Queen Bey και το έχει αποδείξει ένα σωρό φορές. Η πιο χαρακτηριστική ήταν όταν κατά την διάρκεια του performance της στη σκηνή του Coachella εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά βερνίκια: άλλο χρώμα στο πρώτο μέρος και άλλο στο δεύτερο κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε πώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξέβαψε και έβαψε τα νύχια της (έχουμε μια πιθανή απάντηση γι’αυτό και μπορείς να την δεις εδώ).

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ένα παρόμοιο σκηνικό επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή την θρυλική κοτσίδα της! Όλα ξεκίνησαν όταν η κοτσίδα της πιάστηκε στο σκουλαρίκι της και μετά από ένα προγραμματισμένο διάλλειμα εμφανίστηκε επί σκηνής με αρκετά πιο κοντή πλεξίδα.

Την διαφορά εντόπισε ένας fan της ο οποίος τουίταρε: “Η Beyonce είναι τελειομανής και δεν αφήνει τίποτα να τη σταματήσει. Στην χθεσινή συναυλία η κοτσίδα της πιάστηκε στο σκουλαρίκι της και χρειάστηκε 5 λεπτά για να το βγάλει. Έτσ, λοιπόν, μετά από αυτό το τραγούδι και ενώ άλλαζε outfit έκοψε την κοτσίδα της 8 ίντσες”. Να σημειωθεί ότι οι 8 ίντσες είναι 20 πόντοι.

Παρακάτω, η beauty επιβεβαιώση από τον Neal Farinah, προσωπικό της hair  stylist, ο οποίος ανέβασε μια σειρά από χορταστικές φωτό!

ΠΡΙΝ…

https://www.instagram.com/p/Bl4jeOZHzoA/?taken-by=nealfarinah

ΜΕΤΑ…

https://www.instagram.com/p/Bl6gxRsgVvA/?taken-by=nealfarinah

Σε κάθε περίπτωση, με μακριά ή πιο κοντή πλεξίδα, η Beyonce είναι η Queen Bey!

Read More

And More