Σε ποιο beauty event πετύχαμε την Λάουρα Νάργες;

Καγκουρό και Πεταλούδες δραπέτευσαν την Κυριακή 15/12 από τα σχέδια του Aussie, της πιο ξεχωριστής και ιδιαίτερης περιποίησης για τα μαλλιά, και «προσγειώθηκαν» στο κέντρο της Αθήνας στο πιο σούπερ DIY event που διοργάνωσε το ME&Aussie χαρίζοντας ανέμελα και ζεστά χαμόγελα!

Το ME&Aussie αφουγκράζεται την ενέργεια και τη δημιουργικότητά των πιο εναλλακτικών, εκρηκτικών και ατίθασων κοριτσιών και έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στα Aussie Girls να εκφραστούν και να φτιάξουν τα δικά τους statement jewels και fashion items όπως βραχιόλια και κολιέ, t-shirts με μοναδικά stencils και να διακοσμήσουν shopping bags με τα πιο stylish υλικά.

Τα Aussie Girls απόλαυσαν τα μοναδικά μωβ cocktails του Aussie, δημιούργησαν iconic fashion items μαζί με κορυφαίες DIY & fashion bloggers και σχεδιάστριες μόδας, και χόρεψαν με τη Λάουρα Νάργες στους ρυθμούς του MAD Radio.Aussie Girls! Μαρία Κωνσταντάκη από το Mad Radio, Λάουρα Νάργες και Μαίρη Ρετσίνα

Από την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση δεν έλειπαν και τα γοητευτικά αγόρια του Aussie που… «μύησαν» τα κορίτσια στο Aussie Miracle Recharge, το νέο fashion must have item που πάει παντού και πάντα μαζί σου δίνοντας στα μαλλιά σου το… «ψιτ» που τους αξίζει!

Δες σκηνές από το aussome happening, μάθε πώς να δημιουργείς μοναδικά statement κομμάτια, και μπες και εσύ στο νέο κίνημα ME&Aussie γιατί …

There is more to life than hair but it’s a good place to start!

Read More

And More