Η Selena Gomez είπε επιτέλους πώς ένιωσε για την αποτυχημένη εμφάνισή της στο Met Gala και το spray tan!

Η Selena Gomez είπε επιτέλους πώς ένιωσε για την αποτυχημένη εμφάνισή της στο Met Gala και το spray tan! | tlife.gr

Το Met Gala είναι ένα event για το οποίο οι διάσημες σχεδιάζουν σχεδόν από την αρχή της χρονιάς έτσι ώστε να φτάσουν στο κόκκινο χαλί όσο πιο λαμπερές γίνεται και να μειώσουν κάθε περιθώριο λάθους. Πράγμα το οποίο δεν συνέβη με την Selena Gomez.

H Selena, λοιπόν, μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Για παράδειγμα, είχε βάψει τα μαλλιά της ξανθά τον περασμένο Νοέμβριο και εμφανίστηκε σε red carpet event. Τότε, όμως, σε αντίθεση με τώρα η εμφάνισή της αποκόμισε τα καλύτερα σχόλια. Σε αντίθεση με τώρα, επαναλαμβάνω, που η επιδερμίδα της ήταν πολύ σκούρα από το self tan!

https://www.instagram.com/p/BifprzUAf0L/?hl=el&taken-by=hungvanngo

Μέχρι στιγμής και ενώ στον τύπο έγραφαν διάφορα, η ίδια δεν είχε πάρει θέση. Η απάντησή της ήρθε λίγες ώρες πριν μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο instagram και που την δείχνει να τρέχει φορώντας το κατάλευκο Coach φόρεμά της. Κάτω από αυτό το βίντεο έγραψε: «Εγώ όταν είδα τις φωτογραφίες από το Met Gala!».

https://www.instagram.com/p/Bij9CgvgbUY/?taken-by=selenagomez

1.Η Selena Gomez αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.

2.Δεν πρέπει να είμαστε αφοριστικοί απέναντι σε τίποτα! Ειδικά απέναντι στο spray tan που, όπως σου είχα γράψει εδώ, τα κάνει όλα να δείχνουν καλύτερα! Το βασικό μυστικό προτού κάνεις spray tan είναι να ξέρεις σε ποιους ανθρώπους θα σταθείς δίπλα. Ας πούμε, αν πρόκειται να κάνεις spray tan για το γάμο σου και ο σύζυγός σου να είναι κατάλευκος, σκέψου το contrast. Αν, όμως, πρόκειται να κάνεις spray tan και να πας στην παραλία, θα είναι υπέροχο! Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι είναι το spray tan, πόσο κοστίζει, τι πρέπει να προσέξεις, πού να το κάνεις κλπ δες εδώ!

 

 

READ more