Sensibio H2O της Bioderma: πέντε γυναίκες μοιράζονται την αγάπη τους γι’αυτό (και μια έκτη)!

Αντί προλόγου αυτό το σύντομο beauty confession: το πρώτο μου επαγγελματικό ταξίδι το έκανα το 2006 στο Παρίσι ως assistant beauty editor. Θυμάμαι τότε, λοιπόν, να πηγαίνω σε ένα γαλλικό φαρμακείο μαζί με beauty editors και μια συνάδελφος να μου λέει “Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να πάρεις ο-πωσ-δή-πο-τε!”. Η σχέση, λοιπόν, αυτή κρατάει δεκατρία ολόκληρα χρόνια και είναι ξεκάθαρα η πιο μακροχρόνια της ζωής μου. Γιατί μια φορά αρκεί για να το αγαπήσεις για πάντα!

Το προϊόν ήταν το Sensibio H2O της Bioderma, αγαπημένο των Γαλλίδων (τότε), των Ελληνίδων και όλου του κόσμου (σήμερα). Πρόκειται για το πρώτο νερό micellaire που δημιουργήθηκε και παραμένει Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως και το οποίο αφαιρεί τέλεια κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπους αφήνοντας την επιδερμίδα όμορφη και απαλή.

Μάλιστα, το Sensibio H2O της Bioderma είναι το προϊόν που θα βρεις όχι μόνο στο ντουλάπι του δικού ΣΟΥ μπάνιου, αλλά και στο boudoir μιας beauty editor, στο καμαρίνι μιας ηθοποιού και σε πολλά σημεία ακόμη!

5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αν χρειάζεσαι αποδείξεις ότι το Sensibio H2O είναι η beauty αγάπη που μοιραζόμαστε όλες εμείς, θα τις βρεις παρακάτω: 5 γυναίκες, 5 διαφορετικές επαγγελματίες, μοιράζονται τη δική τους προσωπική ιστορία, μέσα από την καθημερινότητά τους και πως οι ίδιες χρησιμοποιούν, προτείνουν, αγαπούν το Sensibio H2O.

Ζέτα Μακρυπούλια, ηθοποιός 

Ζέτα Μακρυπούλια. Ηθοποιός. Η καθημερινότητά της με τρεις λέξεις; Γυρίσματα, πρόβες, παραστάσεις. Αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε αυτή. Το ίδιο κάνει και με το δέρμα της. Έντονο μακιγιάζ, άγχος, ρύπανση κάνουν το δέρμα της απίστευτα ευαίσθητο, με αποτέλεσμα ο καθαρισμός με προϊόντα που σέβονται την επιδερμίδα της, να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Το δερματολογικό νερό micellaire Sensibio H2O είναι το δικό της μυστικό για καθαρισμό και αφαίρεση ακόμη και του πιο έντονου μακιγιάζ.

Κορίνα Τζίμα, δερματολόγος

 Η Κορίνα Τζίμα είναι δερματολόγος. Ατμοσφαιρικοί ρύποι, άγχος, πίεση έχουν ως αποτέλεσμα να έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με πολλές περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος. Οι γυναίκες που την εμπιστεύονται έχουν ανάγκη από ένα σύμμαχο για τον τέλειο καθαρισμό ακόμη και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας. Το Sensibio H2O είναι εξαιρετικά ανεκτό ακόμη και από το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Γωγώ Ξηρού, μπαλαρίνα

Είναι μπαλαρίνα και το όνομά της είναι Γωγώ Ξηρού. Το έντονο μακιγιάζ είναι μέρος της δουλειάς της. Το ευαίσθητο δέρμα της υποφέρει. Το Sensibio H2O είναι το νερό καθαρισμού micellaire που επιλέγει για την τέλεια αποτελεσματικότητά και ανεκτικότητα που της προσφέρει.

Σοφία Γουλίου, makeup artist

Από παιδί είχε την επιθυμία να τρυπώσει στα παρασκήνια και να μάθει τα μυστικά τους. Τώρα πια είναι και αυτή κομμάτι τους. Η Σοφία Γούλιου είναι makeup artist και στη δουλειά της τα εργαλεία της είναι το παν. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσει είναι το καθαρό πρόσωπο. Ο καθημερινός της σύμμαχος είναι πάντα το Sensibio H2O. Κατάλληλο ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, διορθώνει με μία κίνηση κάθε ατέλεια στο μακιγιάζ και είναι ένα επαγγελματικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Μαρία Συνοδινού, φαρμακοποιός

Η Μαρία Συνοδινού είναι φαρμακοποιός. Η επιθυμία για καθαρή επιδερμίδα είναι μία καθημερινή ανάγκη που απασχολεί όλες τις γυναίκες που την εμπιστεύονται. Το νερό micellaire Sensibio H2O είναι ένα προϊόν που μπορεί να συστήσει ανεπιφύλακτα, ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. Αποτελεσματικό όσο κανένα άλλο καθαρίζει τέλεια ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια.

5 διαφορετικές γυναίκες και ένας κοινός σύμμαχος για το ευαίσθητο δέρμα τους. Ανακάλυψε τις ιστορίες τους στο sensibioh2oforever.bioderma.gr.

 

Read More

And More