Seriously? Η Britney Spears δεν είναι πια ξανθιά!

Κάποια πράγματα είναι δεδομένα: ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί, η γη είναι στρογγυλή και η Britney Spears είναι ξανθιά. Όλα τα παραπάνω εξακολουθούν να ισχύουν εκτός από το… Britney κομμάτι! Γιατί η iconic ξανθιά των 90’s αποφάσισε να δώσει στον εαυτό της ένα makeover για το φθινόπωρο και όταν εμείς οι γυναίκες μιλάμε για makeover εννοούμε ότι θα βάψουμε- κόψουμε τα μαλλιά της.

Πριν λίγο, λοιπόν, και η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο instagram της (σ.σ. είναι πολύ ενεργή εκεί) για να μας δείξει το νέο χρώμα μαλλιών της! Μαντεύεις ποιο μπορεί να είναι το χρώμα αυτό;

https://www.instagram.com/p/B2A7rEXg7bf/

Καστανό! Η ίδια ανέβασε το βίντεο που βλέπεις παραπάνω γράφοντας: “Ίδιο πρόσωπο, ίδια ρούχα, νέα μαλλιά! Ναι, η αδερφή μου με ενέπνευσε να τα σκουρύνω!”. Ενώ μερικές μέρες μετά ανέβασε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο τα μαλλιά της φαίνονται ακόμη πιο σκούρα από ότι στο πρώτο, προφανώς λόγω φωτισμού!

https://www.instagram.com/p/B2DR2U8Akxx/

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Britney καστανή καθώς είναι ένα χρώμα με το οποίο έχει πειραματιστεί κατά το παρελθόν. Όσο για το αν της πηγαίνει, ή έστω, πιο χρώμα της πηγαίνει περισσότερο, ας συμφωνήσουμε ότι η Britney μας αρέσει ξανθιά!

 

Read More

And More