Sharon Stone: αυτή είναι η πρώτη κρέμα που της έδωσε η μαμά της (και άλλα beauty μυστικά)!

Η Sharon Stone είναι μια από τις πιο iconic μορφές στον κόσμο του beauty και του κινηματογράφου. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί ο ρόλος της στο Βασικό Ένστικτο άφησε ιστορία. Για πολλά χρόνια ήταν το απόλυτο sex symbol της Αμερικής κάτι που τότε δεν ήθελε και επίσης κάτι για το οποίο σήμερα μετανιώνει: “Πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ομορφιάς ως δώρο της φύσης. Δεν πρέπει να την αποποιούμαστε”, λέει στην συνέντευξή της στο αμερικάνικο allure όπου αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, και καναδυό μυστικά ομορφιάς της. Όπως, ποια ήταν η πρώτη κρέμα που της έδωσε η μαμά της!

Κράτησε σημειώσεις από τα πιο βασικά που είπε στην beauty συνέντευξή της.

Το καλύτερο beauty tip που έμαθε από την δουλειά: “Να κάνω το μακιγιάζ των ματιών μου πριν κάνω τη βάση γιατί στο smokey eye η σκιά θα πέσει σε όλο το πρόσωπο και θα καταστρέψεις τη βάση σου”.

Το καλύτερο beauty tip που έμαθε ποτέ από κάποιον: “Η μαμά μου ήταν Avon Lady. Πριν πολλά χρόνια, λοιπόν, μου έδωσε την Avon Rich Moisture cream και μου είπε “Βάζε αυτή την κρέμα πρωί και βράδυ και θα με ευχαριστείς για το υπόλοιπο της ζωής σου!

Εκείνο το beauty πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει: “Όταν είσαι νέος, οι άνθρωποι έχουν την τάση να ζηλεύουν την ομορφιά σου και κανείς δεν θέλει να σου πει ότι είσαι όμορφη. Δεν ένιωθα ποτέ ιδιαίτερα ασφαλής με την ομορφιάς μου, γιατί οι άνθρωποι δεν ήταν αρκετά ασφαλείς ώστε να μου επιτρέπουν να είμαι όμορφη. Τώρα, κοιτάω τις ταινίες που έχω κάνει και λέω: Ήμουν τόσο όμορφο κορίτσι! Μακάρι να το ήξερα!”.

Σε τι από τα παραπάνω συμφωνείς; Με τι από τα παραπάνω ταυτίζεσαι;

 

Read More

And More