5 κορεάτικα προϊόντα που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου για πάντα!

Αν παρακολουθείς στοιχειωδώς αυτήν εδώ τη στήλη (το ξέρω πως το κάνεις και… εντατικά!) θα ξέρεις πως η Κορέα είναι ο πιο hot beauty προορισμός αυτή την στιγμή. Και αν χρειάζεσαι επιχειρηματολογία για αυτό, ιδού: από την Κορέα έχουν προέλθει μερικά από τα μεγαλύτερα trends του skincare όπως η ΒΒ ή η Essence (μπαίνει πριν τη λοσιόν και μετά το serum σου και μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί σου είναι τόσο απαραίτητο). Επίσης, οι Κορεάτισσες ξέρουν ακριβώς τι ζητούν από τα προϊόντα που θα βάλουν στο ντουλάπι τους: να προσφέρουν λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα, να έχουν συνθέσεις που δεν ερεθίζουν, καινοτόμα συστατικά, packaging που τους φτιάχνει την διάθεση (και το instagram account τους!) και να μην χρειάζεται να πληρώσουν μια περιουσία για να τα εξασφαλίσουν όλα αυτά. Α! Και ένα ακόμη ατράνταχτο επιχείρημα: απλώς ρίξε μια ματιά στις επιδερμίδες τους.

Ως beauty editor, λοιπόν, αν θα μπορούσα να βγάλω εισητήριο για όποιον beauty προορισμό μάντεψε που θα πήγαινα! Nope! Θα πήγαινα μέχρι τα Sephora και θα κρατούσα το εισητήριο για Καραϊβική! Γιατί στα Sephora μπορείς να βρεις τα μεγαλύτερα Κορεάτικα beauty brands όπως Skinfood, Erborian, Dr. Jart+ και πολλά ακόμη που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου για πάντα!

Παρακάτω, είναι τα πέντε αγαπημένα μου που θα γίνουν και δικά σου αγαπημένα από τη στιγμή που τα δοκιμάσεις! Κράτησε σημειώσεις.

1. Too cool for school Egg Cream Mask Pore Tightening- Μάσκα μείωσης των πόρων με εκχυλίσματα αυγού
Μια μάσκα με φύλλο μακροϊνών και εκχυλίσματα από αυγό και ξύδι που μειώνει και συσφίγγει τους πόρους. Η συγκεκριμένη μάσκα έχει σύνθεση κατάλληλη για τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας και τους διεσταλμένους πόρους. Το σούπερ απαλό φύλλο μικροϊνών είναι εμποτισμένο με αλβουμίνη (εκχύλισμα από το ασπράδι) για να συσφίγγει τους πόρους και με εκχύλισμα ξυδιού για να καθαρίζει την επιδερμίδα σε μόλις 20 λεπτά. 20 λεπτά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δώρο στον εαυτό σου!
2. Erborian Black cleansing oil- Καθαριστικό έλαιο αφαίρεσης μακιγιάζ με άνθρακα
Αυτό το προϊόν το λατρεύω για πολλούς λόγους. Οι δύο πιο βασικοί: γιατί αφαιρεί τέλεια τα υπολείμματα μακιγιάζ και γιατί είναι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχεις δοκιμάσει. Τι εννοώ; Είναι το πρώρο λάδι με μαύρο χρώμα χάρη στον άνθρακα που περιέχει ο οποίος αφαιρεί τέλεια τους ρίπους και το πλεονάζον σμήγμα! Επίσης, μεταμορφώνεται σε ένα πολύ λεπτόρρευστο γαλάκτωμα όταν έρθει σε επαφή με το πρόσωπό σου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να το φοβηθείς ακόμη και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

3. Caolin Mini Pore Blackhead O2 Sparkling Soap

Πιστεύεις ότι το σαπούνι ξηραίνει το πρόσωπό σου; Μπορείς να το πιστεύεις μέχρι να δοκιμάσεις αυτό! Πρόκειται για ένα αφρώδες χειροποίητο σαπούνι με O2, 100% φυσικής προέλευσης που απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει την επιδερμίδα. Ο αφρός του σαπουνιού βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων και απολεπίζει χωρίς να ξηραίνει. Τα συστατικά του, όπως ο άνθρακας, το κακάο και το ανθρακούχο νερό, απομακρύνουν τους ρύπους, ενώ το λάδι, πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και λάδι καριτέ, ηρεμεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Bonus: αν ταξιδεύεις συχνά μπορείς να το έχεις μαζί σου αντί για gel καθαρισμού προσώπου χωρίς να έχεις το άγχος ότι θα χυθεί στο νεσεσέρ σου.

4. Skinfood freshmade mask pack Λεμόνι- για λάμψη στην επιδερμίδα με βιταμίνη Ε

Η φιλοσοφία της μάρκας Skinfood βασίζεται στο γεγονός ότι οι σωστές τροφές βοηθούν στην προστασία της ομορφιάς της επιδερμίδας. Η Skinfood αναζητά πάντα τα καλύτερα συστατικά κατά την ανάπτυξη των προϊόντων της, τόσο που επρόσωποι του brand συναντούν τους αγρότες της για να βεβαιωθούν ότι τα συστατικά της καλλιεργούνται με τις κατάλληλες μεθόδους και στις βέλτιστες συνθήκες. Αν αγαπάς τα καλλυντικά που βασίζονται σε φυσικά συστατικά θα λατρέψεις την Skinfood. Ή μάλλον, ετοιμάσου να την λατρέψεις έτσι κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή που θα την δοκιμάσεις!

5. Dr Jart Rubber mask RUBBER MASK Bright Lover (κίτρινη)

Την στιγμή που ο δυτικός κόσμος μιλάει ακόμη για τις Sheet Masks, η Κορέα μας συστήνει στο επόμενο huge trend σε ότι έχει να κάνει με τις μάσκες προσώπου. Ο λόγος για τις rubber masks, τις μάσκες από καουτσούκ που εκτός του ότι έχει φοβερό fan να τις χρησιμοποιείς (και να φωτογραφίζεσαι με αυτές!), έχουν και υπέροχο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου καθώς μειώνουν την εξάτμιση των δραστικών συστατικών και αποδίδουν τη στοχευμένη δράση. Η συγκεκριμένη έχει λευκαντική δράση και αν έχεις θέμα με τις δυχρωμίες ή θέλεις φωτεινή όψη στην επιδερμίδα σου δεν έχεις παρά να τις χρησιμοποιήσεις.

Read More

And More