After Sun: Το προϊόν που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη ενώ παρατείνει το μαύρισμα

Οι διακοπές, για τις πιο τυχερές έχουν ήδη ξεκινήσει και για τις υπόλοιπες είναι μερικές εβδομάδες μακριά. Παρ’ όλα αυτά όμως έχεις κάνει τα πρώτα μπάνια και το weekend κάνεις τις βουτιές σου και ηλιοθεραπεία σε κοντινές παραλίες και νησιά. Φροντίζεις για την προστασία της επιδερμίδας σου απλώνοντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη. Σε αυτό το σημείο όμως οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι η περιποίηση δεν σταματά εδώ. 

Αμέσως μετά την παραλία ή την πισίνα υπάρχει ένα προϊόν που θα χαρίσει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα ενώ θα παρατείνει το μαύρισμα σου. Ναι, αναφέρομαι στο after sun που είναι το απόλυτο star product του καλοκαιριού. Τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει after sun με ξεχωριστές συνθέσεις που προσφέρουν ταυτόχρονα έντονη αίσθηση δροσιάς και φυσική λάμψη. 

Τα βήματα που ακολουθείς είναι: 

Mετά την παραλία ή τις βουτιές στην πισίνα

Κρύο ντους: Eίναι απαραίτητο και μάλιστα με νερό δροσερό που θα αναζωογονήσει και ανανεώσει το δέρμα. Επιλέγεις αφρόλουτρο με πλούσια ενυδατικά στοιχεία και το απλώνεις απευθείας στο σώμα χωρίς σφουγγάρι ή λούφα. Κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφού βγεις από το ντους ταμπονάρεις με την πετσέτα αφήνοντας το δέρμα νωπό. 

After Sun: Η ενυδάτωση είναι το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα. Το απλώνεις στο νωπό δέρμα και το αφήνεις να απορροφηθεί φυσικά. Μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι τόσο συχνά στην παραλία ή την πισίνα. 

Πριν τοποθετήσεις το νέο σου after sun στο καλάθι των αγορών σου δες στη συνέχεια τα 5 αγαπημένα μου. 

Dior Solar The After Sun Balm: Με απαλή υφή και εύκολο στην εφαρμογή, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Ταυτόχρονα αναζωογονεί αφήνοντας μια μοναδική σατινέ λάμψη και τέλειο άρωμα monoi. Είναι κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα. 

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil:  Με έλαιο Buriti φυσικής προέλευσης στη σύνθεση του και το σύμπλεγμα Tan Acivator της Lancaster που ενισχύει την παραγωγή μελανίνης χαρίζει ένα χρυσαφένιο και ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο. Πρόκειται για ένα απαλό έλαιο που περιέχει  σύμπλεγμα επανόρθωσης που καταπραΰνει αμέσως την επιδερμίδα σας και την κρατά πλούσια ενυδατωμένη και super λαμπερή. 

Korres Yoghurt After Sun: Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και πλούσια ενυδάτωση. Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου ηρεμούν το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο και το βοηθούν να επανακτήσει την υγιή και λαμπερή όψη του.

Nivea Sun After Sun Moisture: Μια δροσερή και καταπραϋντική φόρμουλα με Βιολογική Αλόη και Υαλουρονικό που ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Παράλληλα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα. 

Apivita After Sun Travel Size:  Ενυδατικό after sun με υφή κρέμας-gel και σε πρακτική συσκευασία. Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στη θαλάσσια λεβάντα και την αλόη, ανακουφίζει άμεσα και προσφέρει δροσιά χάρη στο εκχύλισμα σύκου και αγγουριού ενώ προστατεύει από την πρόωρη γήρανση με τη βοήθεια του πατενταρισμένου εκχυλίσματος πρόπολης. 

 

Read More

And More