Eye patches: Ο πιο εύκολος τρόπος να εξαφανίσεις τα σημάδια κούρασης από την περιοχή των ματιών

Οι γιορτές έφτασαν στο τέλος και τα ξενύχτια θεωρούνται παρελθόν. Ναι μεν πέρασες υπέροχα αλλά άφησαν τα σημάδια τους, κυρίως στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που σημαίνει πως οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο είναι το μοναδικό κακό των Χριστουγέννων. Τα καλά νέα όμως είναι ότι μπορείς να εξαφανίσεις τα σημάδια πανεύκολα αρκεί να χαλαρώσεις στον καναπέ σου και να τοποθετήσεις τα αγαπημένα eye patches. 

Αρχικά πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι πρέπει να υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ σου μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να αναδείξεις το βλέμμα σου. Ακόμη κι αν δεν είσαι fan του έντονου make up look και προτιμάς τις nude αποχρώσεις ή απλά μια στρώση μάσκαρα, αν οι ατέλειες στα μάτια είναι έντονες δεν θα καταφέρεις να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. 

Instagram: @hungvanngo

Μην ξεχνάς ότι celebrities και it girls πριν από τις επίσημες εμφανίσεις τους, στα παρασκήνια κι ενώ ετοιμάζονται, χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους eye patches εκείνα που τους προτείνουν οι αγαπημένοι τους facialists και make up artists. 

Στη συνέχεια σου προτείνω τα καλύτερα κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνα που θα βρεθούν στο καλάθι των αγορών σου. 

Chanel Le Lift Flash Eye Revitalizer: Ξεκινάς απλώνοντας τον ορό σε μορφή roll-on και συνεχίζεις με την εφαρμογή των eye patches. Το βλέμμα αποκτά μοναδική λάμψη, αναζωογόνηση και ξεκούραστη όψη. Χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών που περιέχει, μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους ενώ συσφίγγει την εύθραυστη περιοχή των ματιών. 

Dior Eye Patches, Awakening Fresh Effect:  Χρησιμοποιούνται ως βάση μακιγιάζ στα παρασκήνια των fashion shows του Dior από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του οίκου Peter Philips. Μειώνουν τις ατέλειες, προσφέρουν λάμψη και πλούσια ενυδάτωση και συνδυάζονται τέλεια με τον ορό ματιών Capture Totale που περιλαμβάνεται στη συσκευασία σε travel size. 

Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels: Χαρίζουν άμεση και πλούσια ενυδάτωση μειώνοντας αισθητά τα σημάδια κούρασης από την περιοχή των ματιών. Τα εφαρμόζεις σε καθαρό και στεγνό δέρμα και τα αφήνεις να δράσουν για 5 τουλάχιστον λεπτά.

Garnier Skin Active Moisture Bomb Eye Sheet Mask: Εμπλουτισμένη με χυμό πορτοκαλιού και υαλουρονικό Οξύ, αφήνει την ματιών λαμπερή και φρέσκια όψη με την πρώτη κιόλας χρήση. Παράλληλα ενυδατώνει μειώνοντας σακούλες και μαύρους κύκλους. Μετά τη χρήση της μάσκας η θερμοκρασία της επιδερμίδας μειώνεται έως και 4 °C. 

Frezyderm Revitalization Hydrogel Eye Patch: Μια καινοτόμα σύνθεση που εξασφαλίζει την ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών. Ανανεώνει το δέρμα, ενυδατώνει για 8 ώρες, λειαίνει τις λεπτές  γραμμές και αφήνει το βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.

 

Read More

And More