H Alexa Chung έκοψε το κάπνισμα και αγόρασε όλα τα serum που της είπε η skincare guru της! Ποια είναι

Όλοι έχουμε τους ανθρώπους μας, εκείνους τους οποίους εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε πιστά για το τάδε ή το δείνα θέμα. Στην περίπτωση της Alexa Chung σε ότι έχει να κάνει με το skincare αυτή είναι η Rio Viera Newton. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… 

Στις αρχές Μαρτίου η Alexa Chung ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία και έγραψε: “Έκοψα το κάπνισμα και αγόρασα όλα τα serum που μου είπε η Rio!”. Φυσικά, βλέποντας το πόσο υπέροχα έγραφε η επιδερμίδα της στο φυσικό φως, το πρώτο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε είναι ποια είναι η Rio!

Σύμφωνα με την αμερικάνικη Vogue, η Rio μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη την αισθητική, αλλά έχει γράψει ήδη ένα βιβλίο (λέγεται Let’s Face It και μπορείς να το βρεις στο Amazon) κι έχει τεράστιες γνώσεις στο skincare που ξεκίνησαν από ένα πολύ δύσκολο task που είχε να αντιμετωπίσει η ίδια σε σχέση με την δική της επιδερμίδα: ακμή και έκζεμα μαζί! 

“Μεγαλώνοντας αγόραζα προϊόντα για να θεραπεύσω στην ακμή μου αλλά αυτά ήταν πολύ σκληρά με την επιδερμίδα μου και προκαλούσαν περισσότερο ερεθισμό στο έκζεμά μου. Έπειτα, έβαζα προϊόντα που μου συνταγογραφούσαν για το έκζεμα αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μου να βγάζει σπυράκια σαν τρελή! Εξαιτίας, λοιπόν, αυτής της δυσκολίας προσπάθησα να βρω προϊόντα που θα σε βοηθούσαν με τον δικό μου τύπο επιδερμίδας”, είπε η ίδια στην Vogue. 

H Rio απέκτησε όλη αυτή τη γνώση χάρη στο internet και όλα αυτά τα forum που υπάρχουν (“Πέρασα άπειρες ώρες στο Reddit, διαβάζοντας skincare blogs και βλέποντας βίντεο στο youtube για το πώς λειτουργούν τα δραστικά συστατικά” είπε) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει η skicare guru των φίλων της και της Alexa Chung. Σήμερα σπουδάζει αισθητική με σκοπό να μάθει ακόμη περισσότερα ενώ έχει κάνει αρκετά βίντεο και με την Alexa Chung στο youtube. 

 
 

Read More

And More