Le Lift: Τα νέα προϊόντα της εμβληματικής σειράς περιποίησης που θα λατρέψεις

Το 1927 η mademoiselle Coco λάνσαρε την πρώτη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με σκοπό να το προστατεύσει και να χαρίσει δροσερή και νεανική όψη. Ακολουθώντας την ολιστική φιλοσοφία κατάφερε να λανσάρει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας ακόμη και σήμερα. Το brand με οδηγό το όραμα της Coco Chanel δημιούργησε τη σειρά Le Lift προκειμένου να χαρίσει στη σύγχρονη γυναίκα τη δυνατότητα να αποκτήσει υπέροχη και ανανεωμένη όψη. Και το ταξίδι κρατά 30 χρόνια με έρευνες και πρωτοποριακές συνθέσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της επιδερμίδας και το άψογο φινίρισμα.


Και τώρα έρχεται με δύο νέα προϊόντα που θα λατρέψεις. Το Le Lift Fluide και το Le Lift Lip and Contour Care.

Le Lift Fluide

Με βασικό συστατικό τη ρετινόλη που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα το συγκεκριμένο προϊόν περιποίησης σε ρευστή μορφή περιποιείται το δέρμα σε βάθος. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα, πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ενισχύει τη δράση των κερατινοκυττάρων ενώ διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου. Τα εκχυλίσματα roucou που επίσης περιέχει στη σύνθεση του μειώνουν την παραγωγή σμήγματος με αποτέλεσμα μια υπέροχη ματ και δροσερή όψη.  

Τρόπος χρήσης: Το απλώνεις σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ μετά την λοσιόν, την κρέμα ματιών και τον ορό. Είναι ιδανικό ως βάση μακιγιάζ και λίγο πριν εφαρμόσεις το φον ντε τεν.

 

Le Lift Lip and Contour Care.

Μια νέα φόρμουλα κατάλληλη για την περιοχή των χειλιών.

Στη σύνθεση του περιέχει φυτικό βιοπολυμερές, υαλουρονικό οξύ αλλά και το Lip Re-Plumping Complex που ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια ενώ παράλληλα παραμένουν ενυδατωμένα και απαλά. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται ενώ το περίγραμμα βελτιώνεται.

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More